Izginila brez sledu

Mama se boji, da je za Slavičino izginotje kriv njen bivši mož

R.T.
1. 5. 2016, 14.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Šest dni je minilo, odkar je izginila Slavica. Policisti jo iščejo, številni pa se sprašujejo, če ni prstov vmes imel njen bivši mož.

Slavica Kustić in Velimir Tomić. Velimir je bil njen zadnji partner.

Slavica Kostić iz Kučeva v Srbiji se je nazadnje javila v nedeljo ob 21.53, je povedal njen partner Velimir Tomić. Naslednji dan je ni bilo na delo, v njeni hiši pa ni bilo njenih stvari.

V nedeljo je za Slavico Kostić izginila vsaka sled.

38-letnica se je v nedeljo odpravila v Trst, kjer skrbi za starejši par in kjer ima domovanje. V četrtek je v Trst odpotovala tudi Slavičina hčerka iz prvega zakona, Nevena Manojlović, da bi izvedela, kaj se je zgodilo z njeno mamo. Odgovorov ni dobila.

Vložila tožbo zaradi nadlegovanja

Tako Tomić kot Milada Trujić, Slavičina mati, sumita, da je z njenim izginotjem povezan Slavičin bivši mož. »On je sicer v Kučevu, a to ne pomeni, da ni morda najel koga, da opravi z njo. Ko je bila prijavljena za pogrešano, so italijanski policisti v sistemu videli, da je Slavica proti njemu zaradi nadlegovanja vložila tožbo,« je povedal Tomić. Tudi mama Milada se spominja, kako ji je nekoč zabrusil, a če ne bo njegova, ne bo od nikogar in da bo zaklal njo in njenega novega partnerja. »Poklicala sem ga, a mi je le na kratko rekel, da je slišal, da je Slavica izginila, a da o tem ne ve ničesar, nato pa je prekinil,« je povedala Milada.