Umor srbske pevke Jelene

18 dni po umoru žene Zoran žalost utapljal na splavu

R.T.
20. 4. 2016, 08.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Od umora pevke Jelene Krsmanović še ni minilo 40 dni, pa so novinarji v javnosti že ujeli njenega moža Zorana in njenega tasta Vladimirja. Moška sta družila na splavu.

Oče in sin sta se podružila na splavu.

Več kot dva tedna po skrivnostnem izginotju in umoru pevke Jelene Krsmanović Marjanović je njen mož Zoran z otroki in očetom Vladimirjem spet prišel na plano. Skupinica je nedeljsko popoldne preživela v Beogradu na splavu na Donavi, vidno vznemirjeni Zoran pa je neumorno kadil cigarete le tri in pol kilometre stran od kraja, kjer so našli truplo njegove žene.

Marjanovići in Krsmanovići vsak da obiščejo Jelenin grob.

Zoran ni bil najboljše volje, poročajo srbski mediji. Oče Vladimir ga je sicer poskušal razvedriti, a brez uspeha. Ljudje so ju seveda prepoznali – verjetno ga ni človeka v Srbiji, ki še ni videl fotografij tako ali drugače vpletenih. Srbski mediji poročajo, da se je večjemu deli prisotnih zdelo nenavadno, da sta se oče in sin tako kmalu po družinski tragediji pojavila pri belem dnevu. Spet drugi so komentirali, da sta se prikazala, ker se očitno nimata česa bati.

Morilskega orožja še vedno niso našli

Zoran je res prestal test s poligrafom, enako njegov oče, policisti pa so vseeno dodobra prečesali družinsko hišo Marjanovićevih in odnesli več predmetov. Drugih sledi zaenkrat, kot kaže, nimajo. Morilsko orožje, najverjetneje kij ali palica, še vedno ni bilo najdeno.

Marjanovići in Krsmanovići vsak da obiščejo Jelenin grob. Njena tašča Zorica pa še vedno čaka, da ji povedo, kdo je umoril njeno snaho.