Črna kronika

Je smrt povzročil ogljikov monoksid?

Sašo Avramovič
28. 10. 2015, 08.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Kot smo že poročali, so v apartmaju Agroturizma Milena v hrvaškem naselju Bačva, v bližini Poreča, v nedeljo našli trupli Patrika B. (27) in Lare N. (22). Zdaj so na plano prišle nove informacije – mladi par naj bi umrl zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom.

Arhiv Svet24
Umrla Patrik B. (27) in Lara N. (22) sta na poroko prišla kot gosta.

Na dan so prišle nove podrobnosti sumljive smrti mladega para v sobi Agroturizma Milena v naselju Bačva. Preiskava sobe, kjer sta Patrik B. (27) in Lara N. (22) prespala po poroki, na katero sta prišla kot gosta, se je zaključila. Takoj v nedeljo jo je odredil namestnik okrožnega državnega tožilca Eddy Putinga. Po neuradnih informacijah sta 27-letnik in 22-letnica umrla zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom. Prek dimniških spojev v notranjosti stavbe Agroturizma Milena naj bi monoksid uhajal v sobo, kar naj bi bilo usodno za mladi par. Na policiji sicer te informacije še niso potrdili, najprej se bodo posvetovali s pristojnim državnim pravobranilstvom.

Arhiv Svet24
V apartmaju agroturizma Milena v hrvaškem naselju Bačva, ki se nahaja v bližini Poreča, v nedeljo našli trupli Patrika B. (27) in Lare N. (22).

Ni ju bilo na zajtrk

Spomnimo, v soboto zvečer se je 20 prijateljev prišlo poveselit na poročno večerjo. Veselje je trajalo dolgo v noč, približno deset ljudi pa je prespalo v apartmajih, med njimi tudi Patrik in Lara iz naselja Vrvari. V nedeljo zjutraj so ju prijatelji čakali na zajtrku, a se tam nista pojavila. Prijatelji so nato odšli do njune sobe in potrkali na vrata, a se nihče ni oglasil. Ko so nato le vstopili v sobo, so na postelji zagledali trupli. Takoj so poklicali policijo in reševalce, a mlademu paru žal ni bilo pomoči.

Arhiv Svet24
Preko dimniških spojev v notranjosti stavbe agroturizma Milena naj bi monoksid uhajal v sobo.