Črna kronika

Delavec podlegel hudim poškodbam

N.J.
17. 12. 2013, 09.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Med izvajanjem del na kanalizaciji na območju Ajdovščine je prišlo do delovne nesreče. 56-letni delavec je podlegel hudim poškodbam, kriminalisti pa zaenkrat še vedno preiskujejo okoliščine nesreče.

Dolenjski list

 

Dolenjski list

V ponedeljek ob 12.38 uri, je bila Policija s strani Regijskega centra za obveščanje obveščena o nesreči pri delu, ki se je zgodila v naselju Lokavec v občini Ajdovščina.

Do omenjene delovne nesreče s smrtnim izidom je prišlo med izvajanjem del, in sicer pri izkop kanalizacije.  56–letni delavec, državljan BiH, zaposlen v enem izmed podjetij, je na kraju dogodka podlegel telesnim poškodbam.

V zvezi z obravnavanim primerom sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo. O zadevi je bila obveščena tudi pristojna delovna inšpekcijska služba. Preiskava okoliščin omenjene delovne nesreče s strani kriminalistov Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica še vedno poteka in ni zaključena . Glede na ugotovitve v zvezi z omenjeno zadevo bodo podali ustrezen ukrep.