Avto-moto

Auto Bild Slovenija - februar 2014

Božo Lalič / Auto Bild Slovenija
10. 2. 2014, 09.24
Posodobljeno: 10. 2. 2014, 10.01
Deli članek:

V februarski številki preberite.

RABLJENA VOZILA: Opel astra karavan H

Mnogi iščejo nekoliko večji avtomobil, a zanj niso pripravljeni odšteti premoženja. Želijo le soliden avtomobil, ki bo pomagal skozi vsakdan. In ravno takšnega je iskala naša kolegica, ki je v pričakovanju otroka. Svetovali smo ji nakup opel astre H karavan, saj nudi vse, kar mora nuditi dober karavan, prav tako pa je v prid nakupu govorila še cena avtomobila. 

PREIZKUSILI SMO: Renault clio GT

Trši, hitrejši in v glavnem športnejši od konvencionalnega clia, a še vedno z vsemi prvinami pravega mestnega avtomobila. Poznavalci ga bodo prepoznali že na daleč, drugi na med prehitevanjem. GT-različica clia nas ni pustila ravnodušne, a kljub vsemu še ostaja nekaj rezerv za izboljšave.

SVETOVALEC: Razvedrilo

Dolgi večeri, dolgčas in želja po dirkanju - pomagale bodo najboljše dirkaške videoigre, ki jih pričakujemo ali pa so pred kratkim pristale na trgu. S kratkimi opisi in kritikami vam bomo pomagali najti nekaj zase. 

VZTRAJNOSTNI TEST: Opel meriva

Da gre za enoprostornika, je jasno že na prvi pogled. A da gre za zanesljivega, postane jasno ob pregledu TÜV poročila 2014. Meriva se je uvrstila najbolje v razredu dveh in tri leta starih avtomobilov. Sicer se na našem testu ni izkazala tako dobro, a nas je kljub vsemu razveselila.