Avto-moto

Auto Bild Slovenija - januar 2012

Božo Lalič / Auto Bild Slovenija
6. 1. 2012, 20.54
Posodobljeno: 6. 1. 2012, 20.56
Deli članek:

V januarski številki si preberite.

PRIMERJAVA          AUDI A7/BMW 6 GRAN COUPÉ

Lepa prevaranta

Se sprašujete zakaj sta prevaranta? Preprosto zaradi dizajnerskih trikov, ki nas prepričajo v to, da je govora o kupejih, medtem ko sta v resnici oba pravi, veličastni limuzini. Manj tipična primerjava pri kateri se ne ukvarjamo preveč z drugimi karakteristikami, temveč le o videzu teh dveh lepotcev. Kateri pa je lepši vam?

TEST        CITROËN DS 20 PALLAS/DS5 THP 200 SPORTCHIC

Konec legende?

S citroënom DS5 smo pričakovali povratek legende, originalnega modela DS. Žal bomo morali pristati na realna tla in se enostavno sprijazniti z dejstvom, da DS5 nikoli ne bo to, kar je bil stari DS. Morda vas bo to razžalostilo, a na koncu koncev je situacija sledeča – DS ostaja legenda znamke, DS5 pa je odličen avtomobil, od katerega smo pač pričakovali kaj drugega, kot to, kar smo od njega v resnici tudi dobili. Je to dobro ali slabo? Preberite v reviji!

VOZILI SMO        OPEL ZAFIRA TOURER

Razkošje prostora

Končno je zafira tourer prišla tudi k nam. Prepričala nas je predvsem s svojo kakovostjo, prostornostjo in naslednjih Oplovim korakom: prekinitev nemške resnosti. V veliki zafiri zna biti namreč tudi nekoliko bolj zabavno, kar je v vsakem primeru dobrodošla novost. Več o enoprostorniku za sedem ljudi, si preberite v reviji.

Ne pozabite - revija izide 10. januarja!

Več napovedi sledi v naslednjih dneh!