vozivarno2019

Nora nagradna igra za šolarje!

T. R.
24. 9. 2019, 20.00
Posodobljeno: 25. 9. 2019, 16.34
Deli članek:

Šolarji od prvega pa do šestega razreda osnovne šole lahko sodelujejo v natečaju MOJA POT V ŠOLO in si priborijo noro nagrado: DAN VARNOSTI V PROMETU in KONCERT BQL za CELO ŠOLO!

OŠ Negova
Tudi otroci na Negovi so hodili peš, se vozili s skiroji in kolesi ter spoznavali trajnostni promet.

Šola se je začela in v obdobju, ko se otroci vračajo v šolske klopi in so kot pešci udeleženi v cestnem prometu, so tudi najbolj ranljivi. V okviru akcije »(PO)misli na otroke, VOZI VARNO« pod okriljem skupine medijev Media24 že več let zapored prav njim namenjamo posebno pozornost.

Letos pa jih čaka prav posebna nagrada ...

Šolarji od prvega pa do šestega razreda osnovne šole lahko sodelujejo v natečaju MOJA POT V ŠOLO in osvojijo fantastično nagrado – dan varnosti in koncert fantov iz zasedbe BQL za kar celo šolo!

Kako pa?

Preprosto narišejo risbico na temo MOJA POT V ŠOLO. Vsak razred lahko sodeluje z največ tremi risbicami ali pa se odloči in nariše skupinsko risbico.

Risbice lahko oddajo na spletno stran www.svet24.si ali pa jih pošljejo po pošti na naslov: UREDNIŠTVO Svet24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana – Polje, s pripisom: ZA AKCIJO VOZI VARNO. Potrebno je le, da poleg risbice priložite oz. dopišejo še ime in priimek otroka, ime osnovne šole, razred, ki sodeluje v natečaju, in kontakt osebe, ki jo lahko obveščamo o rezultatih natečaja.

Umetnine, ki jih bomo prejeli vse od 18. septembra 2019, pa do ponedeljka, 7. oktobra 2019, bomo objavili na spletnem portalu www.svet24.si. Na istem portalu bodo lahko vsi obiskovalci spletne strani od 7. oktobra 2019, pa do 17. oktobra, lahko glasovali za svojo najljubšo otroško umetnino.

V petek, 18. oktobra 2019, bomo razglasili zmagovalno risbico – tisto, ki bo prejela največ glasov obiskovalcev.

Zmagovalna risbica bo šolarjem prislužila fantastično nagrado: dan varnosti v prometu in koncert fantov iz zasedbe BQL za kar celo šolo!