Praznični hvala

5 izvirnih daril za moške:

Oglasno sporočilo
30. 10. 2020, 14.27
Posodobljeno: 8. 11. 2021, 13.05
Deli članek:

Za moške je že v osnovi težje na kupovati, se strinjamo? Ženski lahko vedno podariš bon za kozmetičarko, kupiš lep kos nakita ali neko drugo malenkost, ki jo bo razveselila.

IDEJA #1: Masaža

Naši močni, možati moški skrbijo za fizična opravila pri hiši, najpogosteje v družini opravljajo vlogo voznika in - če že ne dvigujejo težkih bremen, pa vsaj odpirajo tesno zaprte steklene lončke z vloženimi kumaricami. Torej, čeprav smo ženske pogosteje tiste, ki se razvajamo s kozmetičnimi in lepotnimi storitvami, ni za zanemariti, da tudi naši moški potrebujejo malo razvajanja. Z bonom za masažo ne morete brcniti v temo!

IDEJA #2: Karta za tekmo

Je tvoj oče, brat, partner ali prijatelj veliki ljubitelj športa? Nogometa? Košarke? Boksa? Zagotovo bo navdušen, da lahko svoje junake vidi v živo. Kupi mu karto za naslednjo tekmo - in če sta si tako blizu, predlagamo, da drugo vstopnico skriješ v žep in za tem, ko mu podariš prvo, sledi še presenečenje: tudi ti greš zraven.

IDEJA #3: Izdelki za nego brade

Vsak urejeni moški rad poskrbi za izgled svoje brade. Vse od tistih, ki se vedno pobrijejo "na nulo", pa do tistih, ki lepo negujejo svojo dolgo brado in brke. Za prve pride prav dober brivnik - še posebej tisti, ki ponuja večnamensko uporabo in v setu vključuje še trimmer za pristriči dlake v nosu in ušesih. Za bradate moške pa obstaja že vrsto voskov, balzamov in drugih izdelkov, ki jim lahko pomagajo pri vzdrževanju brade.

IDEJA #4: Orodje

Čeprav se ženske redkeje odpravijo v trgovine z gradbenim materialom ali orodjem, bi bil predpraznični čas dobra priložnost za to, saj se tam skriva mnogo artiklov, ki so moškim zelo privlačni. Lahko si predstavljate, da so veliki nakupovalni centri, z do vrha obloženimi stalažami, za vaše moške kolege kot zabaviščni park. Ideje se kar rojevajo! Povprašajte ga, katerega dela bi se naslednjega lotil, in mu lahko priskrbite ustrezni material - pa še spodbudile ga boste k naslednjemu opravilu.

IDEJA #5: Mesečna karta za fitnes

Po praznikih običajno sledijo novoletne zaobljube, ki pogosto vključujejo ohranjanje fit telesa. Po vseh prazničnih dobrotah, bo vašemu moškemu zanesljivo dobro delo malo miganja. Če mu pri najbližjem fitnes centru kupite mesečno karto za januar, se bo svoje zaobljube še toliko lažje lotil. Kot dodatek mu lahko kupite še magnezijeve tablete, da bo blažil morebitne bolečine in mišične krče, ali pa vrečko proteinov za hitrejše rezultate.

Zdaj že veste kako lahko obdarite svoje moške - in se jim zahvalite preprosto za to, ker so.

Komu pa bi se še radi zahvalili? Zagotovo vam je letos nekdo olajšal kakšno preizkušnjo, vas rešil iz zagate, ali pa preprosto tako dobro poskrbel za vas ali vašo lastnino, da bi mu radi rekli: HVALA. Pridružite se projektu Praznični hvala, zaupajte nam svojo zgodbo hvaležnosti in z malo sreče nagradite svojega frizerja, avtomehanika ali zobozdravnika!