Praznični hvala

5 izvirnih daril za ženske:

Oglasno sporočilo
30. 10. 2020, 14.24
Posodobljeno: 8. 11. 2021, 13.05
Deli članek:

Vsako leto znova obdarujemo svoje bližnje - in slej ko prej nam zmanjka idej. Tukaj je rešitev, kako letos obdariti svoje partnerke, mame, sestre in druge predstavnice nežnejšega spola.

IDEJA #1: Izdelki za dom

Ne, ne, ne - s tem ne mislimo še enega gospodinjskega aparata! Ciljamo na dekoracijo. Vsi poznamo pregovor, da je ženska tista, ki iz hiše naredi dom. In pri tem ji (poleg vse ljubezni, ki jo daje od sebe) pomagajo tudi lični izdelki za dom. Dekoracija je lahko sezonska, vezana na božično-novoletno tematiko, lahko pa je to samo paket novih mehkih brisač. Če greste korak dlje, lahko poiščete take, ki imajo zvezeno njeno inicialko. Tako bo vedela, da ste res mislili na njo in ste šli korak dlje pri nakupovanju.

IDEJA #2: Kozmetika

Čeprav se vam zdi, da je kopalnica po vseh predalih polna različnih izdelkov za nego kože in da kozmetične torbice pokajo po šivih od različnih ličil, naj vam zaupamo, da paletk s senčkami nikoli ni preveč. Za tiste, ki ljubijo naravni izgled in polagajo veliko pozornosti na sestavine v kozmetiki, pa nikoli ne zgrešite, če na oddelku naravne poiščete nekaj po njenih standardih. S tem ji boste pokazali, da jo res dobro poznate.

IDEJA #3: Rokovnik 2021

Da lahko držijo skupaj vse niti pri hiši, morajo biti ženske izredno organizirane. Kaj jim pri tem lahko bolje pomaga kot rokovnik za prihajajoče leto? Da vanj vpisujejo vse svoje službene obveznosti, zdravniške preglede, družabne dogodke in ostalo. Priporočamo, da se pri izbiri potrudite najti takega z lepim potiskom in kakšnim motivacijskim napisom, ki jo bo vsak dan znova spomnil, da zmore prav vse!

IDEJA #4: Nekaj, kar jo bo grelo

Nežnejši spol je z razlogom poimenovan tako - ženske seveda pogosteje zebe, kot moške. Zato jo boste zagotovo navdušili, če ji prinesete par toplih nogavic, velik, pleten šal, v katerega se lahko cela zavije, ali pa simpatične rokavice. Zdaj že povsod dobite tudi takšne, ki imajo možnost tipkanja po zaslonu telefona - če vaša ženska prijateljica veliko časa preživi na telefonu, jo bo to rešilo pred zaledenelimi prsti!

IDEJA #5: Doživetje

Kaj je lepšega, kot kvalitetno preživet skupni čas? Podarite ji doživetje. Zapeljite jo na vrh bližnjega hriba, ki ima lep pogled na dolino. V termovsko nalijte vroč čaj in poskrbite za to, da s seboj v prtljažniku pripeljete tudi toplo odejo, v katero se lahko zavijeta, med tem ko sedita na klopi in gledata v dolino. Ukradita si nekaj trenutkov zase. Pogovarjajta se o življenju. Imejta se lepo.

Zdaj že veste kako lahko obdarite svoje ženske - in se jim zahvalite preprosto za to, ker so.

Komu pa bi se še radi zahvalili? Vsem tistim, ki so letos za vas opravili dobro delo ali vas rešili iz zagate? Vaši avtomehaniki, zobozdravniki ali kozmetičarke? Zaupajte nam komu ste hvaležni, oddajte svojo zgodbo hvaležnosti TUKAJin morda bomo obdarili ravno vašega dobrotnika.