Euroservis

Jesen pred vrati: je vaše vozilo pripravljeno?!

Promocijsko gradivo
13. 9. 2016, 16.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Dnevi postajajo krajši, temperature se bodo spustile, vas pa bo na cestah čakalo več mokrote, listja in druge umazanije.

Vse te nevšečnosti na cestah poslabšajo prometno varnost.

Vzemite si čas in še pred tem obiščite Euroserviserje, ki vam bodo svetovali in pripravili avtomobil na jesenske razmere.

Na kaj ne smete pozabiti?

Ne smete pozabiti na brisalce, ki so zelo pomembni in vam zagotovijo nemoten pogled na vozišče in okolico, kadar so v dobrem stanju seveda. 


Na Euroservisih dobite kvalitetne in cenovno ugodne metlice brisalcev za vaše vozilo. Imejte jasen pogled na cesto tudi v težjih vremenskih pogojih. 

Kako pa je kaj z zavorami?

Dovolite, da vam strokovnjaki pregledajo stanje in delovanje, da boste zanesljivo ustavili naše vozilo kadarkoli bo potrebno. Ploščice diski ali koluti pri Euroserviserjih so na voljo kvalitetni materiali po zmernih cenah.

Ne smete pozabiti na kontrolo ustreznosti hladilne tekočine, nivo tekočine za čiščenje stekel in luči.

Vam svetijo vsa potrebna svetilna telesa?

Mehanik naj vam preveri in po potrebi zamenja nedelujoče žarnice. Tudi test akumulatorja morda ne bo odveč, naj vas ne preseneti slab akumulator, ko boste v hladnih jutrih zaganjali naše vozilo. Na Euroservisu vam ga tudi nadomestijo z novim.

Pomemben je pregled podvozja, sistema krmiljenja, saj se zaradi slabih luknjastih cest pogosto dogajajo okvare na tem delu vozila.

Poskrbite, da bo vaše vozilo pripravljeno, da ga boste lahko brez skrbi uporabljali na jesenskih potovanjih.