Vpoklic

Uporabljate Samsungov Galaxy Note7? Izklopite ga!

R.T.
13. 9. 2016, 15.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Zastopnik podjetja Samsung v Sloveniji je pozval uporabnike novega pametnega telefona Galaxy Note7 k zamenjavi aparatov.

Twitter
Nekateri tudi zgorijo.

Po številnih poročilih, o eksplozijah in samovžigih iz vsega sveta, za kar naj bi bile krive okvarjene baterije v omenjenih Samsungovih mobilnikih, je Samsung prejšnji teden vpoklical omenjene telefone in zaustavil prodajo telefona Galaxy Note7 po celem svetu.

Kupce, ki so že prejeli Galaxy Note7, prosijo, da izključijo naprave in uporabijo svoj stari/predhodni telefon. Aparate Galaxy Note7 pa bodo od 19. septembra dalje ( v najkrajšem možnem času) prostovoljno zamenjali s povsem novimi Galaxy Note7. 

"Zavedamo se, da je trenutna situacija na trgu sprožila marsikatero nevšečnost, ampak izredno hitra in resna reakcija podjetja Samsung dokazuje zavezanost podjetja Samsung, da kupcem ponudi le naprave najboljše možne kakovosti. V tesnem sodelovanju z našimi partnerji po svetu si močno prizadevamo, da bi kupcem zagotovili karseda hitro, učinkovito in nemoteno menjavo telefonov," so še napisali v pozivu k zamenjavi.