Euroservis

Pri nakupu rabljenega vozila bodite pozorni na TOLE!

Promocijsko gradivo
7. 9. 2016, 09.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kadar izbirate oziroma kupujete rabljeno vozilo greste ponavadi skozi postopek, ki pred vas postavlja nekaj pomembnih vprašanj.

Najprej se morate vprašati, koliko denarja ste pripravljeni odšteti za nakup rabljenega avtomobila. Naslednje so naše zahteve oziroma želje, letnik in znamka vozila, ki pride v poštev, naše zahteve po opremi, barvi.
Ko imate razrešene osnovne dileme, moramo le še najti primeren avtomobil, ki bo v skladu z našimi zahtevami.

Tukaj pa nastopi trenutek, ki nam običajno prinese kar nekaj stresa.
Ogledujete si vozilo, spretni prodajalec pa ga neizmerno hvali in prikazuje kot nekaj najboljšega, kar lahko dobite.

Kadar vam je všeč model, barva in oprema, nastopi del nakupa, ko moramo vozilo preizkusiti, preveriti delovanje, in pregledati dokumentacijo, ki mora biti originalna.

Če niste ravno strokovnjak, vam lahko pregled rabljenega avtomobila povzroči kar nekaj sivih las. Karoserija, barva, motor, podvozje, ...  

Le kako lahko preverite, da bo kupljen avtomobil zanesljivo in brez dodatnih nepredvidenih popravil služil kot si želite?

Najbolje je, da se dogovorite s prodajalcem in odpeljite vozilo med testno vožnjo še na enega od Euroservisov, kjer vam bodo strokovno usposobljeni mehaniki opravili kontrolni pregled in ocenili morebitna potrebna popravila.

Kaj vse bo pregledal mehanik na Euroservisu?
- Zunanjost vozila, barvo, stekla, luči, gume, brisalce, sledove poškodb. 
- Pregledal bo motor, olja, hladilne količine, zobatega jermena, klime, akumulatorja, ter se posvetil preverjanju tesnosti spojev ter pozornost namenil iskanju morebitnih puščanj in nepravilnosti. 
- Pregledal bo podvozje, končnike, zavore in izpušni sistem. 

Vozilo bodo na Euroservisu priklopili na diagnostično napravo in naredili pregled elektronskih sklopov, ki lahko pogosto povedo več, kot pa le ogled posameznih sklopov.

Po pregledu vam bodo Euroservisovi strokovnjaki podali oceno stanja vozila, morebitna potrebna popravila in stroške, ki s tem nastanejo.

Vsekakor, vam bodo v pomoč pri končni odločitvi o nakupu vozila. Izkoristite strokovnjake in kupite rabljeno vozilo z manj stresa in večjo gotovostjo, da je vozilo res v takšnem stanju, kot si želite.