EUROSERVIS

EUROSERVIS: NAJBOLJŠI tretma za vašega jeklenega lepotca!

Promocijsko gradivo
3. 8. 2016, 13.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ker je avto nepogrešljiv del vašega vsakdana, zanj izberite servis, ki si ga zasluži. Prepustite se mreži EUROSERVIS.

Poiščite EUROSERVIS v svoji bližini
Euroservis ni navaden servis. Gre pravzaprav za mrežo visoko usposobljenih tehnoloških delavnic, ki bodo za vaš avto poskrbele na vsakem koraku. Servisi, ki se nahajajo v mreži EUROSERVIS, niso navadni servisi, ampak so skrbno izbrani. Najdete jih po celi Sloveniji, zato poiščite tistega, ki vam je najbližji.
EUROSERVIS je del mednarodne mreže Groupauto International, ki ima prek pet tisoč servisov po vsem svetu. 

Zaupajte jeklenega lepotca strokovnjakom!
EUROSERVIS-i bodo za vaš avto poskrbeli na poseben način, saj so opremljeni z z računalniško podprtimi diagnostičnimi napravami in visoko tehnologijo, s katero bodo vašemu avtomobilu ponudili resnično kakovostno storitev.

Zakaj izbrati EUROSERVIS?
• Ker je Euroservis mreža dostopna po vsej Sloveniji.
• Ker imajo strokovno usposobljen kader in vrhunsko opremljene servisne delavnice.
• Ker vgrajujejo rezervne dele originalne kvalitete in imajo pošten odnos do strank.

Tako slovensko mrežo sestavlja SKUPINA NEODVISNIH SERVISOV, ki so bili skrbno izbrani na podlagi njihovega preteklega dobrega dela in v skladu s kriteriji celotne svetovne servisne mreže.

Privarčujte in obdržite garancijo!
Saj poznate zgodbo pooblaščenih servisov, ki zagotavljajo kakovostne storitve v okviru garancije, kajne? Toda vsako dodatno stvar, ki vam jo naredijo, ponavadi preplačate. Zato imamo za vas odlično novico: pripeljite avto v EUROSERVIS in s tem NE BOSTE IZGUBILI GARANCIJE, vaš končni račun pa bo neprimerno nižji.

Velike prednosti pred konkurenco
Prihranili boste tudi pri ostalih stvareh. EUROSERVIS vam bo namreč vgradil originalne rezervne dele po nižjih cenah. Presenetili pa vas bodo tudi z dodatnim bonusom – na vse kupljene rezerne dele in opravljene EUROSERVIS-ne storitve boste prejeli ENOLETNO JAMSTVO, saj so resnično prepričani v svojo kakovost. Pogoj je originalen račun z navedbo popravila in potrjen vpis v servisno knjigo.

Če servisne knjige proizvajalca vozila iz kakršnegakoli razloga nimate, bodo posege oz. popravila vpisali v brezplačno EUROSERVIS servisno knjižico. Tako bo zgodovina posegov in stanje vašega vozila ažurno in verodostojno zabeleženo.

Vse EUROSERVIS delavnice so povezane s sistemom TecDoc, ki omogoča iskanje rezervnih delov po znamki vozila. Sami tehnični postopki, podatki in normativi, vpoklici in servisni intervali za posamezno vozilo so dostopni EUROSERVISERJEM preko programa HAYNESPRO ali AUTODATA.

Kaj še čakate?
Poiščite EUROSERVIS v bližini vašega doma. Izberite si svojega najbližjega in najljubšega. 
Zato ne odlašajte in nas obiščite. Čim prej, saj bo samo s pravo oskrbo vaš avtomobil še dolgo deloval brezhibno, vi pa boste imeli odličen tretma s katerim boste tudi prihranili.