Erotika

Seks za božič: Privoščite si ga, ne boste edini!

T. P.
24. 12. 2014, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Menite, da je seks za božič bogokletno dejanje? Motite se! Da je bogu to povsem pogodu, dokazuje dejstvo, da se septembra rodi največ otrok. No, boste tudi vi letos poskrbeli za septembrski naraščaj?

Profimedia

Poznate tisto šalo o upokojencu in seksu? Na vprašanje, ali mu je ljubši seks ali božič, upokojenec odgovori, da božič. Zakaj? Zato, ker je pogostejši. Hvala bogu obstajajo tudi upokojenci, ki bi to lahko mirno zanikali.

Torej, kako je s seksom med verskimi prazniki? Odgovor je povsem enostaven. Najprej post in vzdržnost, zatem pa – navali, narod! Prav nič grešnega ni v ljubezni, niti seksu. Praznik na praznik!

Profimedia

Verjemite, tega ne govorimo kar tja v en dan. Uradni podatek pravi, da je denimo v ZDA najpogostejši rojstni dan 16. septembra, torej devet mesecev po božičnih praznikih. Zunaj je zima in se je treba pogreti, dan je krajši, v zadnjih letih pa smo dobili še krizo, pa ne smemo pretiravati z uporabo elektrike. Poleg tega so dnevi okrog božično-novoletnih praznikov polni kolektivnih in zasebnih druženj oziroma zabav, kjer malce več popijemo ter se bolj sprostimo. Samo enkrat se živi! Že tako se bolj kesamo zaradi stvari, ki jih nismo naredili, kot pa zaradi tistih, ki smo jih … In tako se pač redno dogaja, da se največ otrok rodi avgusta in septembra. Ozrite se naokrog, povprašajte, kdaj praznujejo vaši prijatelji, sodelavci, sosedje, pa vam bo hitro vse jasno.

Na praznik praznujte tako, da si boste praznovanje za vedno zapomnili. 

Raziskava The Daily Beasta kaže, da se devet odstotkov spočetij zgodi v tednu med božičem in novim letom, poleg tega se decembra tudi prodaja kondomov podvoji. Zato ljudje spočnejo več otrok v zimskem času kot denimo avgusta, čeprav je takrat toplo vreme, ki naj bi po trditvah znanstvenikov spodbujalo seksualne želje. Jah, znanost je eno, življenje pa nekaj drugega.

Mimogrede, raziskava univerze v Indiani kaže, da imajo pari pogosteje spolne odnose zvečer kot zjutraj, ker je to edini čas, ko so sami. Najstniki pa se največkrat ljubijo med tretjo in šesto popoldne, ko njihovi starši delajo. Po tej raziskavi sta najbolj priljubljena dneva za seks petek in sobota, nedelja pa je ljubimcem najmanj všeč.

Torej, na praznik praznujte tako, da si boste praznovanje za vedno zapomnili. Lahko praznujete po vseh sobah, posteljah, kavčih, mizah, kopalnih kadeh, v kleti … Ni pomembno, kje, pomembno je, da boste uživali. Ko bo spet prišel delovni dan, boste vsaj vedeli, da ste praznike lepo preživeli. Pa srečen božič!