Erotika

FOTO: Na erotičnem sejmu najbolj navdušila Coco v čudežni deželi

G.G.
15. 12. 2014, 15.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

7. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki je minuli vikend poskrbel za vroče zabave željne obiskovalce, je izpolnil pričakovanja. Zadovoljni so bili tako obiskovalci kot organizatorji.

Mediaspeed

V treh sejemskih večerih se je na 7. sLOVErotiki odvilo 45 nastopov desetih zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle. Dogajanje so dodatno popestrili nastopi plesalk Plesnega studia Mademoiselle, ki so obiskovalce sejma navduševale s skrivnostmi umetnosti plesa ob drogu, pa tudi plesna presenečenja razstavljavcev in erotičnih znank minulih erotičnih sejmov.

Ker letos organizator sejma zaradi odsotnosti novih dosežkov slovenske industrije za odrasle ni podelil nagrade Zlati "K", je obiskovalce sejma povabil, da izberejo najboljši nastop. Najbolj je navdušila mlada, vroča in zabavna Coco De Mal s svojim nastopom Coco v čudežni deželi. Po številu zbranih glasov obiskovalcev pa je sledil nastop Romea, Carlosa in Tana, postavnih članov irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire, ki so navdušili predvsem predstavnice nežnejšega spola.
V družbi Celjski sejem, organizatorju sejma, so zato zadovoljni z rezultati 7. sLOVErotike, saj jim je uspelo v Celje pritegniti toliko obiskovalcev kot na sejmu leto prej, ko je sejem doživel veliko stilsko prenovo. Tudi 7. sLOVErotika je tako potrdila sloves najbolj dinamičnega in programsko raznovrstnega erotičnega dogodka v regiji, za katerega interes narašča ne le v Sloveniji, temveč tudi v tujini.

sejem-erotika.si

Erotični sejem sLOVErotiko je tako v treh večerih obiskalo približno 10.000 obiskovalcev, ki so jih navdušili odrski nastopi. Kar več kot 95 odstotkov anketiranih obiskovalcev je namreč dejalo, da so zadovoljni z odrskimi nastopi. V veliki večini so bili zadovoljni z izborom erotičnih zvezd (86,7 %) in s ponudbo na razstavnih prostorih (72,6 %). Všeč pa jim je bil tudi voditeljski par Oriana Girotto in Tadej Bricelj (93,3 %). Več kot polovica obiskovalcev je sejem ocenilo s štirico (na 5-stopenjski ocenjevalni lestvici), dobrih 16 % pa je celo dejalo, da si 7. sLOVErotika zasluži čisto petico. Dobre ocene sejemskega dogajanje se odražajo tudi v napovedi ponovnega obiska, saj jih je več kot polovico že odločenih, da obiščejo tudi prihodnji sejem, praktično vsi ostali pa so dejali, da bodo to odločitev sprejeli v času pred sejmom. Približno tretjina obiskovalcev sejma je bila stara med 41 in 50 let, enak delež je predstavljal tudi starostno skupino od 31 do 40 let. Skoraj 40 % obiskovalcev je navedlo, da ima višjo in visoko izobrazbo, sledili so obiskovalci s srednješolsko izobrazbo (32 %). Na sejmu je organizator zabeležil nekoliko več moških (58 %) kot žensk (42 %).

Tudi razstavljavci so 7. sLOVErotiki prisodili visoke ocene. Več kot 35 % jih je sejemsko dogajanje ocenilo s petico, skoraj 42 % pa je sejmu namenilo štirico. Skoraj 95 % razstavljavcev je svoj nastop ocenilo za uspešen oz. zelo uspešen. Več kot tri četrtine jih je menilo, da je bil sejemski program raznolik, všeč jim je bil tudi voditeljski par (88 %). Skoraj 60 % razstavljavcev je že trdno odločenih, da sodeluje tudi na prihodnji sLOVErotiki, medtem ko bodo ostali odločitev o ponovnem sodelovanju na sejmu 2015 sprejemali tekom leta. Nihče od anketiranih razstavljavcev ponovnega sodelovanja ni zavrnil.