Erotika

Na celjskem sejmišču sedmi erotični sejem sLOVErotika

STA
12. 12. 2014, 10.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Na celjskem sejmišču bodo danes odprli sedmi mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki bo potekal do nedelje. V treh sejemskih dneh se bo zgodilo 45 nastopov 10 zvezdnic in zvezdnikov industrije za odrasle, dogajanje pa bo vsak večer med drugim popestril ples ob drogu.

Mediaspeed

Poleg številnih erotičnih šovov na odrih si bodo obiskovalci sejma lahko ogledali in izbirali med ponudbo 27 razstavljavcev iz Avstrije, Belgije, Madžarske, Nemčije in Slovenije.

Na voljo bodo modno erotično perilo, nogavice in obutev, erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji, masažni aparati in darilni program.

Predstavili se bodo ponudniki erotičnih filmov in umetniških slik, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami. Poskrbljeno bo tudi za sladko razvajanje - obiskovalci bodo lahko uživali v lizikah, bonbonih in medenjakih erotičnih oblik.

Predstavnice nežnejšega spola bodo letos še prav posebej prišle na svoj račun, saj bodo trije nastopi na večer namenjeni njim.