Erotika

Poklical jo je gor, nato sta divje seksala!

K.A.
25. 11. 2014, 12.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Slavna starleta razkrila zakaj se je preselila v njegovo razkošno vilo.

V nedavnem intervjuju je Kendra Wilkinson (29), ki trenutno nastopa v resničnostem šovu I'm celebrity, razkrila kako je postala dekle hollywoodskega playboyja Hugha Hefnerja (88). "Nekoč me je vprašal ali bi želela biti njegovo dekle. Nisem vedela kaj to pomeni in sem pač pristala," je dejala Kendra, ki je takrat štela komaj 18 let. "Takrat sem živela v zelo majhnem stanovanju in seveda sem si želela, da bi odšla od tam. Vprašal me je, če bi postala del Playboy Mansiona in seveda sem takoj pristala. Takoj sem odšla k njemu, a nisem vedela, da je vključen tudi seks. Vprašal me je, če bi šla z njim v drugo nadstropje in to je bilo to. Imela sem 18 let, ona pa 78."

Na vprašanje ali je seks obvezen s šefom Playboyja je Kendra dejala:"Vi niste ničesar dolžni, to je pač vaša odločitev. Vedno sem bila zelo radovedna, ker je imel vedno več deklet."

In kakšen odnos je imel Hugh do svojih deklet v razkošni vili."Do deklet se je vedno obnašal kot, da je z njimi v razmerju. Vse so spale z njim in vse so bile izjemno čudovitega karakterja," je bila iskrena Kendra.

S Hughom se je razšla leta 2008, ko se je zaročila s Hankom Baskettom. Hugh Hefner je sedaj poročen s Crystal, s katero je pred oltar stopil leta 2012, Kendra pa je sredi zakonskega brodoloma s Hankom.