Astro

Spiritualni medij opozarja: avgust poklanja, a tudi zahteva

Uroš Brumen
2. 8. 2019, 14.49
Posodobljeno: 2. 8. 2019, 14.51
Deli članek:

Ko so me Vodniki pripravljali na pretok in prenos sporočilnosti, ki jo prinaša letošnji avgust, so začeli s uvodom »Avgust poklanja, a tudi zahteva…« Da, prav zahtevali so, da naredim tri pikice.

arhiv svet 24
uroš brumen

Tako malo je možnosti namreč, da se še pred koncem poletja, ne bi izravnali s svojim čustvenim zapisom iz lastne knjige življenja. Ne, ne, ne, tukaj ne govorim o partnerskem čutenju, ampak o nečem veliko bolj pomembnem. Govorim o Tebi in o tvojem čutenju Sebe.

SVA MIDVA RES MIDVA?
To je vprašanje, čutna dilema, ki bo v odnos med vama pripeljala vihar. Dvom, ki ni od včeraj, pa bo precej nazorno podajal odgovore. Na vsakem koraku se bo vse bolj in bolj kazalo, da je vredno dokončno oditi iz odnosa, v katerem si ti(ali pa je on) zgolj izvrševalec nalog nekoga ali pa komedijant za dvorjenje, dvigovanje vzdušja.

BITI ALI OSTATI?
Skoraj nevidna je točka preloma, a vendar je zelo pomembna zate. Ta te vodi do odločitve: »Biti zvest sebi, si dati priložnost, biti sam v sebi ali ostati na križišču premnogih pravil in prepričanj drugih glede tega, kakšen bi bil ti najbolj prikladen za uresničenje njihovih potreb.«
Res je prišel čas odločitve, vendar zanko okoli že tako zadušljive čustvene dileme pa lahko zategne vrnitev ljudi, do katerih smo se bali biti čustveno jasni. Diši po ponovnem kratkem skoku med rjuhe. A ne bodite razočarani, če bo to poslednje dejanje med vama.
Vse se nekoč nekje konča. A prav to na videz nedolžno dejanje bo porušilo prav vse, kar ste do sedaj postavili v odnosih. Zato dobro, res dobro razmislite, če je vaš notranji mir in blaginja, katere ste deležni, vredna teh preteklih sladkosti. Težko se bo upreti. A razmislite o tem, kaj vam je v vašem življenju zares pomembno.

TVOJA AFIRMACIJA ZA AVGUST:
"Vse je pripravljeno, na Nebu kot na Zemlji, Zame. S hvaležnostjo spuščam vse, odpiram svoje srce in dovoljujem da steče."