Astro

Sveže energije: vojna čustev za karmične pare

Uroš Brumen, spiritualni medij
22. 6. 2019, 00.01
Deli članek:

Včeraj zjutraj ob 3.33 uri je Mihael podal roko Rafaelu, ki ga je nasledil na zlatem prestolu spoznanja. Letošnje poletje tako v energijah imenujemo doba Nadangela Rafaela.

pixabay
srce

Od zdaj pa vse do 20. septembra bodo v ospredju čustva, in ne le, da se bodo kot vsako poletje obudile čudovite, nepozabne ljubezenske zgobe, se lahko rojenim januarja, marca, maja, oktobra in novembra, ob vrnitvi na dobro znan kraj, obudijo romance ali celo zveze izpred let in zaživijo v novi dobi, na identičen star način. Z namenom, povedati si še ne izrečeno ter se odvezati, si dati svobodo. 

Pravi vihar, tako rekoč vojno čustev, bodo doživljali karmično postavljeni pari s skupno vibracijo 3 ali 5 ali 8. Postavljeni pari pod to vibracijo imate na svoji poti postavljene spremembe. Maske bodo popadale. In, v kolikor se vsaj eden od vaju spogleduje z odhodom, je odgovor Vodnikov absolutni »Da!«
Vajino vibracijo odkriješ tako, da sešteješ vsa števila v tvojem in partnerjevem rojstnem datumu, tako da dobiš enomestno število. To je vajina skupna vibracija.
Naj tukaj pridam še manjše opozorilo tistim, ki ste vstopili v romance, čustvene vezi ob koncu pomladi. Nahajate se sredi velike lekcije, kjer ste nekomu le dober učitelj. Naužijte se sladkosti in ne pozabite v vajin odnos postaviti Sebe. Kajti le tako vam bo dano videti pravo sliko in vrednost.
Torej, ne bojte se v odnosih postaviti se zase. Ne delajte prehitrih zaključkov, vendar se prepustite toku. Naj čas tokrat dela za vas. Vstopamo namreč v dobo karmičnih vezi.
Saj ne, da bodo druga področja v zatišju. Vendar bo obdobje več kot primerno za delo na sebi in za to, da prepoznate svojo vibracijo. Ta vas bo obilnoo podprla in ob vodstvu Vodnikov celo pripravila na to, da boste spontano reševali izziv za izzivom.
V kolikor pa si boste dovolili biti še za odtenek drznejši v odnosu do Sebe, boste na jesen z lahkoto odvrgli oklep in zacveteli.