Astro

VELIKI HOROSKOP OD 10.6. DO 16.6. 2019

Andreja Novak, energijska terapevtka in astrologinja
10. 6. 2019, 09.41
Posodobljeno: 10. 6. 2019, 13.18
Deli članek:

Pester teden se obeta - za vse dni in za vsa nebesna znamenja

pixabay
vesolje

Veliko boste lahko naredili zase, če boste sledili notranjim željam in ciljem ter se izogibali prepirom z okolico. Prvi krajec vas spodbuja k nadaljevanju že začetih poslov, dejavnosti.

Ponedeljek:
Luna v device in prvi krajec napoveduje izjemno delovni ponedeljek. Dobro vam bo šlo vse, kar si želite urediti. Možnost napredovanja in dobrih dogovorov za vse, ki ste se na to že pripravili.

Torek:
Luna preide v znamenje tehtnice, kar bo sprostilo notranje počutje in vas optimistično povezalo s soljudmi. Dober dan za srečanja, sestanke in druženje.

Sreda:
Sproščena sreda brez pretiranih pritiskov se obeta. Načrtujte jo zase, svobodno in delovno, saj vam bo vse teklo kot po maslu. Kar lahko, naredite danes, saj bo četrtek bolj napet.

Četrtek:
Luna preide v škorpijona, sočasno se mars močno poveže z energijami karmične osi ter z neptunom, tako da usmerite voljno in moč v svoje cilje. Venera in Kiron bosta potencirala občutljivost in sonce ter pluton pretiravala z reakcijami, tako da poskušajte biti čimbolj odmaknjeni od napetih situacij, sestankov in druženja z ljudmi, s katerimi niste prav sproščeni.

Petek:
Zanimiv dan z različnimi vplivi. Veliko lahko storite, če sledite svojim načrtom in se jasno izrazite. Podpora za vse, kar si želi vaše srce (ali notranji otrok) bo velika. Lahko, da boste pretiravali, a bo zabavno.

Vikend
Sobota bo sproščujoča in želje bodo velike. Koliko boste uresničili, je odvisno od vaše pripravljenosti se pogovoiti in izbrati dober načrt za izlet ali zabavo. V nedeljo bo komunikacija v prvem planu. Možnosti za večje pozitivne načrte in spremembe so odprte.

ps
sms

Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni boste v tem tednu na preizkušnji. Lahko si postavite svoje življenje v pravo smer, lahko pa se boste brez potrebe zapletali v prepire in si zapravili naklonjenost ljudi, ki vas najbolj podpirajo. V četrtek bodite pozorni na svoje reakcije.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki boste v tem tednu deležno notranje prenove oz. dane vam bodo možnosti, da sprejmete nekaj, na kar ste dolgo časa čakali. Iskrenost je pomembna, ključni dan je četrtek, ko boste pokazali svojo zrelost na najbolj vidni način.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčki dobivate nov zagon za spremembe. Nedelja bo za vas pomembna, bolj kot si predstavljate. Izrazite svojo resnico ne glede na razmere in dobro boste postavili nove temelje. Če boste ujeti v preteklost, boste izgubili nekaj, kar vam je nekoč veliko pomenilo, danes pa zares nima več prave vrednosti za vas. Vseeno boste imeli občutek užaljenosti, žalosti.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Dober teden bo za vas, raki. Deloven ponedeljek vam bo dal zagona, da boste do četrtka sproščeni in uredili odnose z vsemi bližnjimi, ki ste jih pustili do sedaj čakati. Četrtek bo čustven in vikend pustolovski. Ne oklepajte se preteklosti, sedanjost vas čaka z novimi priložnostmi.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste v tem tednu prišli do veljave. Že v ponedeljek boste imeli priložnosti narediti nekaj močno po svoje, kar vas bo osrečilo in vam dalo nove vizije. Četrtek bo prebojen za vas, sledite sebi in ne klonite pred mnenjem okolice, ki zares ne pozna ne vaših želja in ne okoliščin, v katerih ste.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Device boste v ponedeljek zelo delovno usmerjene, potem vas bodo določene skrbi in odnosi obremenili, da boste pozabili nase in razmišljali, kako izpeljati stvari po svoje. Nedelja bo dan za pogovore in izrazite vse tisto, kar je za vas pomembno, da ne boste ostali na koncu brez vsega.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice boste v tem tednu rahlo brezskrbne, kot da se vas nič ne bo prav dotaknilo. Brez težav boste opravili svoje dolžnosti, saj boste komaj čakali, da se posvetite svojemu novemu hobiju. Čaka vas zanimivo poletje in ta teden bo prvi v tem sklopu.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni boste podpirali številne dejavnosti, a v četrtek boste pokazali širše, kaj zares želite. Ne boste mogli več tolerirati določenih neumnosti, sočasno pa boste imeli podporo za osebno doseganje ciljev, za katere si resnično prizadevate že dlje časa.

Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci boste v tem tednu polni optimizma. Ponedeljek bo vaš in zdelo se vam bo, da ne more iti nič narobe. Že v četrtek bodite pazljivi, da ne boste prehitro obljubili stvari, ki jih ne morete realizirati, vsaj ne brez pomoči tistih, ki pa jih ne želite prositi za pomoč. Vikend bo dober, srečni boste kljub temu, da boste pozabili na nekatere svoje dolžnosti.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi boste imeli polno podporo za pogumna dejanja in realizacijo svojih ciljev. Ponedeljek in petek bosta za vas srečna dneva oz. priložnosti bodo odprte, da se izrazite in pokažete, kaj si zares želite od življenja. Ne bodite sramežljivi.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji v tem tednu mirujte, sprostite se in dovolite, da se vse postavi na svoje mesto. Vikend bo zanimiv, sproščujoč in lahko boste dobili potrditev,da ste na pravi poti. Počutje vam bo nihalo, čeprav bo sreča in veselje prevladovalo.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe iščete notranji mir in svojo pravo mesto v tem obdobju. Sreda in četrtek vam bosta naklonjena in nove ideje bodo prišle pravočasno, da boste lahko napredovali v poslu in / ali družbi. Sprostite se, naj začne čas delati za vas.