Astro

Opozorilo za ta teden: izogibajte se govorjenju brez smisla

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
21. 5. 2019, 07.00
Deli članek:

Zanimiv teden z nihajočimi energijami se obeta. Sonce in Merkur se prestavita v znamenje dvojčkov, kar bo okrepilo komunikacijo in razmišljanje.

Pixabay
pomladna metulja

Izogibajte se površnosti in pretiranemu govorjenju brez smisla.

Ponedeljek:
Povezava Lune in Jupitra vas bo do večera negovala in vznemirjenje bo v zraku. Sprejemajte sprostitev in si privoščite odklop zase vsaj zvečer. Ni nujno, da je vsak ponedeljek delovno usmerjen.

Torek:
Okoli 10h preide luna v kozoroga, kar bo usmerilo energije v delovno vzdušje. Sonce in Merkur pa v znamenje dvojčkov, kar bo razigralo energije in vas usmerilo v komunikacijo in iskanje nečesa dobrega.

Sreda:
Nenavaden dan poln presenečenj se obeta. Lahko,da se bodo nekatere stvari zaključile – danes ali jutri … sprostite se in dovolite, da odide tisto, kar vam ne služi več, a ne tisto, kar želite ohraniti v življenju. Izrazite se.

Četrtek:
Pozornost cel dan – tehta se karma in vaša notranja naravnava za dobro je pomembna. Kako boste nadaljevali v poletju, bo vidno iz današnjega dne.

Petek:
Občutljivost bo v zraku in marsikatera beseda ali gesta vas bo danes prizadela. Izogibajte se večjim debatam, ki niso nujne in tudi pozorni bodite na gibanje, na svoje telo, da dan preživite brez poškodb ali ran.

Vikend
Sproščena sobota in nedelja se obetata. Načrti lahko, da se ne bodo tako izšli, kot ste pričakovali, ampak se ne boste preveč obremenjevali, temveč se boste sprostili in začeli zaključevati nekatere pomembne stvari.

Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni, v tem tednu se ne izpostavljajte, če ni potrebno. Čas vam bo pobegnil in iskali boste razloge, ki v vas povzročajo nelagodnost in nemir. V sredo, še posebej pa v četrtek bodite previdni, da si z nepoštenostjo ali s pretiravanjem ne porušite odnos, ki vam je izjemno pomemben.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki, v tem tednu naredite, kar je potrebno, ne pretiravajte pa z aktivnostim ali odnosi, saj ne boste točno vedeli, kaj želite. Izgubljeni boste in pri tem tega nikakor ne boste želeli priznati. Preživite teden s čimmanj konfliktov in zapletanj z ljudmi. Po tem prihajajo za vas boljši časi.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčki, VSE NAJBOLJŠE! Sonce in Merkur v torek preideta v vaše znamenje in začenja se vaša vladavina. Sprejmite podporo in se veselite novih idej in sprememb, ki pridejo s tem. Samozavestni in kreativni boste ter tako dosegli kar nekaj novih dosežkov, ki so vam pomembni za življenje.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki v tem tednu lovite ravnovesje. Četrtek bo naporen dan, preživite ga čimbolj v delu in odmiku od okolja, ki vas lahko preveč sprovocira. Možnosti bodo za večje napredovanje ob koncu tedna, zato bodite odprti za komuniciranje, ko bo pravi čas za to.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste prišli do svojih pet minut in skomunicirali vse, kar vam je do sedaj ležalo na srcu. Sprostili se boste in spoznali, da ne morete nič izgubiti, če pokažete sebe. Če pa predolgo čakate, pa se v vsej gneči in delu prav vi izgubite. Prihajajo nove možnosti za dobre spremembe v življenju.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Devicam se bo od torka naprej odvalil kamen od srca in hitreje se boste lahko odločili prave stvari zase, čeprav bo dlje časa trajalo, da jih boste se naučili na pravi način skomunicirati. Ljubezen bo krepko potrkala na vaša vrata in lahko, da boste srečale partnerja svojega življenja oz. ga odkrile med svojimi prijatelji.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice se boste držale v ozadju v tem tednu. Ponedeljek vam bo prinesel še nekaj zadovoljstva, potem pa boste zaznale nemire v okolju in se boste odločile počakati na boljše čase, saj si ne želite prepirov, še manj pa poslušati stvari, ki vas ne zanimajo. Sprostite se in dovolite, da gredo mimo vas vsi tisti, ki vas ne opazijo zares.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni boste imeli nalogo v tem tednu narediti osebni preboj in četrtek je dan D. Zato razmislite, kaj vse potrebujete, poiščite pomoč prijateljev ali znancev, ki so vam naklonjeni. Ne zakopljite pa se v delo, ker sedaj ni tam rešitev. Odnosi vas bremenijo, zato je mogoče čas, da ste v njih bolj iskreni?

Strelec
23.11. – 21.12.
Ponedeljek vam bo super začetek tedna, zato ne prelagajte stvari na druge dni, saj boste danes naredili največ. Teden se bo potem malo čudno zavrtel, vaši odnosi pa z njimi. Zaradi retrogradnega gibanja vašega zavetnika Jupitra se lahko zgodi, da bo pravi razcvet prišel šele na jesen.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Veliko dogajanja boste imeli v tem tednu, vendar je čas, da postanete manj strogi do sebe. Sprostite se in v torek in sredo naredite stvari, ki so vas čakale že nekaj časa. Ljudje vas pogrešajo, čeprav vam tega ob srečanju ne znajo pokazali ali povedati. Čas je, da vi naredite prvi korak v ljubezni. Zanimivo bo.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji boste v akciji. Sreda in četrtek bodite pozorni na moč, ki bo v vas in jo ne zlorabljajte. Osredotočite se na rezultate in ne iščite krivca, pa tudi ne pokroviteljev, saj boste sami najbolj vedeli, kako in kaj. Pazite na prehrano in na fizično telo, da se ne izčrpate in nenadno zbolite. Prehlad vas lahko namreč hitro najde.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe se boste šele konec tedna sprostile. Prej boste iskale svoje ravnotežje, a nekako ne bo šlo najbolje. Odnosi vas mučijo, saj niste dobro če ste sami, ali v dvoje, tako da ne znate poiskati pravega ravnovesja v sebi. Dokončujte projekte, saj prihaja dober čas, ko boste lahko na novo začeli vse, če boste le prosti.

ps
sms