Astro

To se zdaj dogaja z Zemljo, zato se tako počutimo!

T.P.
15. 3. 2019, 06.58
Posodobljeno: 20. 3. 2019, 14.55
Deli članek:

Verjamete, da se naš svet spreminja v pravljico? Težko je verjeti, ko pa je v njem še toliko gorja in temačnosti. Vojnam, sovraštvu, lažem, krivicam, izkoriščanju in obsodbam kar ni videti konca. In vendar prav v tem obdobju na Zemlji poteka največji proces prehoda vseh časov.

ps
Zemljani prav zdaj prehajamo v novo stopnjo resničnosti.

Zemljani namreč prehajamo na novo stopnjo resničnosti, kjer prevladuje zavest o ljubezni, sočutju, miru in duhovni modrosti.

Tisoči prebivalcev našega planeta v tem trenutku doživljajo bujenje, ki postaja vse bolj intenzivno. In samo vprašanje časa je, kdaj bo prišlo do prelomne spremembe, ko bomo s tretje dimenzije prestopili na novo, peto stopnjo bivanja.

Še vedno živimo v tretji dimenziji

Doslej smo poznali tretjo dimenzijo, ki pomeni zelo omejeno stanje zavesti. Ker smo v njej preživeli veliko življenj, verjamemo, da je to edina dimenzija, ki obstaja. Menimo, da je resničnost enostavno taka, in ne razumemo, kako omejeno je naše dojemanje.

Tu vladajo trdna prepričanja, pravila in omejitve. Denimo, v tretji dimenziji se učimo verjeti, da so naša telesa takšna, da ne morejo skozi zidove niti se ne morejo spojiti eno z drugim. Vse je podrejeno gravitaciji, predmeti ne morejo izginiti in ne moremo brati tujih misli. Verjamemo v dualnost, prevladujeta pa strah in obsojanje.

Četrta dimenzija je kratkega veka

To je »most«, na katerem prav zdaj vsi stojimo, obdobje pa ne bo trajalo dolgo. S prehodom skozi četrto dimenzijo se pripravljamo na prehod v peto, s katero smo se mnogi že srečali, a se je ne spomnimo. 

Dopustite življenju, da vas transformira.

Da smo v četrti dimenziji, vemo takrat, ko doživljamo duhovno bujenje ali čutimo odpiranje srca, pa tudi ko se počutimo jasno in mirno. Vse okrog nas in znotraj nas učinkuje lažje, imamo občutek prostranstva. V četrti dimenziji čas ni linearen – obstaja stalen občutek bivanja v sedanjem trenutku, zanimanje in zavest o preteklosti ter prihodnosti izgineta. Spoznavamo, da je čas raztegljiv, lahko se širi in oži. Vse se nam hitreje uresničuje kot v tretji dimenziji. Čim na nekaj pomislimo, že se lahko pojavi. Ko občutimo radost, ljubezen in hvaležnost, doživljamo izkušnjo štiridimenzionalne zavesti.

PS
Trenutno smo v prehodnem obdobju oziroma času zaključkov.

Naš cilj je peta dimenzija

Dimenzija ljubezni oziroma življenje iz srca. Da bi prestopili v peto dimenzijo in ostali v njej, moramo vso čustveno in mentalno težo pustiti zunaj nje. Tam ni strahu, jeze, sovraštva, niti krivde. Ni trpljenja in občutka izoliranosti.

Manifestacija se zgodi v trenutku. Pomislite na nekaj in to se zgodi.

Ljudje večinoma komunicirajo s pomočjo telepatije in imajo sposobnosti branja misli ter občutkov. Občutek časa je drugačen. Nekateri to opisujejo, kot da se vse dogaja hkrati. Ni razlike med preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo.

Marsikdo ima že zdaj občutke ali sanje, ki delujejo, kot da smo v peti dimenziji. Ti občutki so vznemirljivi in nam vlivajo upanje. Pomagajo nam zdržati težke trenutke na potovanju iz četrte v peto dimenzijo.

petisvet
petisvet

Prehodno obdobje

Zdaj smo v tako imenovanem prehodnem obdobju oziroma času zaključkov. Tridimenzionalna realnost umira, hkrati pa začenjamo svoje potovanje proti nepoznanim prostranstvom četrte dimenzije. Pravzaprav se vsa struktura ene realnosti ruši, medtem ko se vzpostavlja druga. Zaradi tega prihaja do kaosa, zmedenosti in dezorientacije v nas ter okoli nas, dokler se trudimo prilagoditi novi realnosti.

Negativnih čustev se lahko zavestno osvobodite.

Številni doživljajo radikalne spremembe v življenju, ker mora vse, kar nam ne služi več, odpasti. To vključuje zveze, kariero, pogled na svet, zastareli občutek identitete in kakršne koli omejujoče misli ter občutke, ki nas zadržujejo na nižji vibraciji. Če imamo jasno namero osvoboditi se jih, bo za nas ta proces lažji. Radikalna sprememba je naporna tudi za naše telo, zato je dobro, da čim bolje skrbimo zanj, kljub temu pa se lahko pojavijo bolečine, izčrpanost in simptomi, podobni gripi.

PS
Tako ali drugače bomo vsi prešli v novo resničnost, ki nas čaka.

Če se najdete v tem, kar ste prebrali, je prav mogoče, da ste se zavestno ali podzavestno odločili skupaj z Zemljo prestopiti v peto dimenzijo že v tem življenju. Dopustite življenju, da vas transformira – včasih tudi na neprijetne načine, če se boste upirali spremembi. Življenje bo vse oddelalo namesto vas.

Svet, ki prihaja

Morda ste se odločili, da boste aktivno sodelovali pri spremembah, ki se dogajajo. Zavestno lahko opustite stare obrazce in razmišljanja, se osvobodite negativnih čustev, predsodkov in misli ter se potrudite obdržati visoko vibracijo. Ta trud vam bo omogočil, da bo vaš prehod iz četrte v peto dimenzijo lažji in morda celo hitrejši. Kot rečeno, je četrta dimenzija »most«, na katerem vsi stojimo in se pripravljamo na prehod na peto raven bivanja. Da bi most hitreje in lažje prečkali, je tukaj pomensko in numerološko osmišljeni duhovni portal, naša peta dimenzija, ki smo jo poimenovali Petisvet.si. Posegamo v skrite svetove naše duhovne esence in skupaj dvigujemo vibracije našemu bivanju. Skušamo doumeti tisto, kar je še nenavadno, morda strašljivo, včasih nevidno in obenem mamljivo. Gradimo stopničke na lestvi do univerzuma. In da jih ne bomo gradili samo prek interneta, smo se odločili, da vam na Wellness vikendu, ki bo konec tega meseca v Gozdu - Martuljku, v živo pričaramo prelepe občutke ljubezni, povezanosti, igrivosti, lahkotnosti in drugih pozitivnih simbolov Petega sveta. 

PS
Petisvet.si

A Wellness vikend bo samo začetek našega druženja v živo. Kmalu za njim, v soboto, 13.aprila 2019, se bo namreč v Ljubljani zgodil naš prvi ezoterični festival PETI SVET - SVETLOBA V MENI. Tam boste s pomočjo naših izbranih strokovnjakov s področja duhovnosti dejansko poleteli v peto dimenzijo in izkusili, kaj vas čaka v novem svetu - svetu, ki prihaja. Podrobnosti o festivalu in nakupu vstopnic najdete TUKAJ.