Astro

Zakon, ki lahko spremeni vse!

Mihael Žmahar, www.potovanjeduse.si
5. 3. 2019, 12.53
Posodobljeno: 5. 3. 2019, 13.07
Deli članek:

Prejemam veliko vprašanj, zakaj je tako težko postaviti dobre okoliščine v življenju – kvaliteten odnos s partnerjem, stabilen posel, ali pa preprosto živeti srečno življenje.

ps
Mihael Žmahar, trener samozavesti, voditelj programa Matrica uspeha in avtor tega članka

Zdi se, da nekateri leta in leta poskušajo postaviti stvari v svojem življenju na pravi način, a jim ne uspe. Kaj je torej tisto, kar je smisel vsega, česar mnogi ne vidijo?

Naj vam pomagam sestaviti celotno sliko. Kajti dolgo časa sem se z iskanjem tega odgovora mučil tudi sam. A ko sem ga našel, se je vse spremenilo …

dreamstime
Zavedanje o štiriperesni deteljici lahko spremeni vse – ampak resnično vse.

USKLAJENOST

Če uskladimo med seboj vsa naša telesa, lahko dosežemo, karkoli želimo: ljubeče odnose, uspešne posle, zastavljene cilje … In vsak izmed nas lahko to naredi. Že leta delam z ljudmi in do zdaj še nisem videl nikogar, ki bi uskladil svoja telesa med seboj in ne imel takšnega življenja, kot si ga želi.

Mnogi mislijo, da imamo samo fizično telo, a to razmišljanje je enako, kot bi želeli videti svet skozi ključavnico. Ljudje imamo več teles in popolnoma vsa uporabljamo v svojem življenju. Žal večina neusklajeno, zaradi česar živijo resničnosti, ki jih ne marajo. A zavedanje o »štiriperesni deteljici« lahko spremeni vse.

Prek svojih štirih teles se povezujemo z različnimi dimenzijami resničnosti, v kateri živimo.

Vsak človek je sestavljen iz fizičnega, mentalnega, čustvenega in duhovnega telesa. Prek teh teles se povezujemo z različnimi dimenzijami resničnosti, v kateri živimo. Vsako posamezno telo ima svojo ključno vlogo. Če želimo doseči cilj uspešno, moramo uporabiti vsa štiri telesa naenkrat. Če jih ne, je možnost, da uresničimo cilj, majhna, v večini primerov nična. Kajti uporabljati samo eno telo in pričakovati, da bodo stvari tekle, kot bi morale, je enako, kot da bi nam delovali samo pljuča in srce, jetra pa ne, mi pa bi ob tem trdili, da smo zdravi. Človek lahko ustvarja hitro in dobičkonosno le, če ima osredotočeno energijo. Kar pa pomeni, da v isti cilj usmerja vsa štiri področja sebe. In to je pomembno za katerokoli stvar na tem svetu! Ne glede na to, ali govorimo o prijateljskem, intimnem ali poslovnem odnosu. Če je stvar za naše življenje pomembna, potem moramo delovati na takšen način. To je eden izmed zakonov planeta Zemlja.

Dreamstime
Ko enkrat zgradite telo, ki je sposobno prevajati duhovno energijo, boste lev, ki ga nič ne ustavi.

ZAVEDANJE

Fizično telo je tisto, ki se ga vsak zaveda. Tukaj je, resnično je, iz mesa in kosti. A fizično telo je namenjeno le kanaliziranju energij, ki v obliki čustvenih zapisov prihajajo iz čustvenega telesa, in uresničevanju idej, ki v obliki misli prihajajo iz mentalnega telesa. Ideje pa v mentalno telo prihajajo iz našega duhovnega telesa. Torej mi v resnici ne moremo fizično narediti nič pametnega, če nismo povezani s svojim duhovnim telesom, ki je nosilec vseh naših smernic glede tega, zakaj živimo, našega poslanstva in tega, kaj lahko dosežemo.

Naučite se upravljati svoj strah in druga močna čustva tako, da bodo delovala za vas. S sinergijo med telesi si lahko ustvarimo življenje, kakršno si želimo.

Naučite se graditi svojo fizično energijo, vedite, kaj jo ustvarja in kako vi delujete kot fizično telo. Kajti ko enkrat zgradite telo, ki je sposobno prevajati duhovno energijo, boste lev, ki ga nič ne ustavi. A vedeti morate, katere so sestavine za njegovo gradnjo, kakšen je vaš bioritem, kaj presnavljate in česa ne …

UČENJE

Naučite se upravljati svoj mental – večina ljudi ga ne zna. Zato ker živijo po pravilih drugih. Zato se poglobite vase in poglejte, kakšna so vaša pravila. Naučite se brati ljudi, da boste vedeli, kaj je res in kaj ne. Vedite, kakšen tip mentala imate. Kako razmišljate. Kako upravljate svojo energijo in kako lahko povečate zmožnosti svojih možganov …

Poglobite se v svoj čustveni aspekt – naučite se brati opozorilne znake, ki vam povedo, da nekaj ni v redu za vas, še preden se tega dotaknete. Naučite se upravljati svoj strah in druga močna čustva tako, da bodo delovala za vas. Ali veste, da se lahko ljudje prek svojih čustvenih mrež povežemo s komerkoli? Vse to je zapisano v vašem čustvenem telesu. V njem pa je zapisano tudi vodstvo za vsak korak v našem življenju. Čas je, da ga slišite …

Če ne uporabimo vseh teh delov sebe naenkrat, je možnost, da uresničimo cilj, majhna, v večini primerov nična.

SPOZNAVANJE

In končno – spoznajte svoje duhovno telo. Mnogi ljudje živijo kot fijakarski konji, vidijo samo tisto, kar so jim postavili pred oči. A človek je toliko več. Astral človeka je dimenzija, v kateri je zapisano vse – od njegovih potencialnih prihodnosti do tega, zakaj je takšen, kot je. Ali veste, da kot duša iz nekje izvirate? Vas zanima, iz kje? Naučite se upravljati svojo duhovno energijo in upravljali boste lahko … Vesolje. Ko bi človek le vedel, česa vsega je zmožen, če bi lahko uzrl le delček svoje resnične moči …

Dragi moji, vi ste to vse. Vsa štiri telesa se združujejo v vsakem izmed vas. Načrtno jih začnite krepiti, ker imate izjemno možnost, da ustvarite življenje, ob katerem bo vsem padla spodnja čeljust dol.

Malce heca. A zdaj resno – lahko ustvarite življenje, kakršno si želite. Tako, da v sebi ustvarite sinergijo. V ta namen sem pripravil program, ki sem ga poimenoval Matrica uspeha – in verjemite mi: pomagal vam bo poleteti. Nova skupina začenja s tem tečajem 30.marca 2019, vse o njem izveste na TEM NASLOVU.