Astro

Preverite ljubezenskega partnerja!

Sonči Nered Čebašek
31. 1. 2019, 14.54
Posodobljeno: 31. 1. 2019, 15.20
Deli članek:

Zveze v ljubezni so nekaj običajnega. A nekatere so kratkotrajne, druge trajajo v neskončnost – nekateri se jih otepajo kot hudič križa, drugi po njih bolestno hrepenijo …

dreamstime
Najbolj zvesta znamenja prevare, ko jo zagrešijo, ne priznajo niti sama sebi.

In kaj opredeljuje naš odnos do zveze ali partnerjevo dojemanje življenja v dvoje?

Kot toliko drugih dejanj in občutij tudi ta določa astrološki profil posameznega nebesnega znamenja.

OVEN

Zaljubijo se hitro in močno, pogosto se za predanost osebi odločijo veliko prehitro … in potem se na vso moč trudijo, da se teh zaobljub držijo. Neprestano se borijo, da v zvezi strast ostaja živa, ker ko bi te zmanjkalo, bi tudi ovna odneslo v iskanje naslade v drugem naročju.

BIK

Zvesti so kot psi, in to ne v slabem smislu. Ko spoznajo osebo, v kateri prepoznajo sorodno dušo, se ji zaobljubijo in z njo najpogosteje ostanejo do konca življenja – oziroma dokler se tudi spolno privlačita. Če sla izgine, jo bo bik poiskal druge, a prevare nikoli ne bo priznal.

Šopek lastnosti astroloških znakov je pisan: sla, zvestoba in tudi prevare. 

DVOJČKA

Kljub klišejem, ki veljajo zanje, so osebi, ki jo ljubijo, zvesti in je nikoli ne zapustijo. So pa velemojstri v tem, da jo testirajo v tem, koliko ljubosumja lahko izzovejo pri njej. A kdo bi si mislil: tudi njim ugaja, da jih partner dela ljubosumne, saj se jim s tem zdi še bolj privlačen.

RAK

Najraje se predajo eni osebi in s tem zaključijo morebitna nadaljnja iskanja. Ne marajo igric, nemira in težav, ki bi jih prinesel sum o nezvestobi. Če ste v zvezi z rakom, vam nikoli ne bo treba skrbeti, ali vam je zvest ali ne – ko ste enkrat z njim uradno vezani, je to za vedno.

LEV

Precej previdni so, preden se odločijo za resno zvezo. Lahko minejo tedni, preden vam izpovejo ljubezen, to pa tudi zato, ker obožujejo igro zapeljevanja. Na vrhuncu ljubezni so strastni in predani, a njihovo srce je nemirne narave, tako da imajo v življenju skoraj vedno več resnih zvez.

DEVICA

Zapeljevanje je zanje imenitno, manj pa obožujejo seks. Tudi v teh sodobnih časih ne bi bilo nenavadno, če bi z njene strani padel predlog, da s seksom počakata do poroke. A če imata oba partnerja na prioritetni lestvici nad seksom materialne dobrine, potem bo zveza večna.

Poznavanje astroloških profilov olajša življenje.

TEHTNICA

Po navadi imajo dolge zveze, a v seksualnem partnerju si želijo imeti tudi prijatelja. Zveza s tehtnico ima lahko neomejen rok trajanja pod dvema pogojema: v postelji se mora iskriti od strasti in novih igric, ko pa z njo niste med rjuhami, ji morate posvečati vso pozornost.

ŠKORPIJON

Ker gre za najbolj privlačno in karizmatično znamenje, se mora partner pripraviti, da bo vedno v borbi s konkurenco, ki si ga bo želela. Večne napetosti na zvezo seveda ne vplivajo dobro, zato številne razpadejo. A ni kriv skok čez plot, saj škorpijoni veljajo za izjemno zveste.

STRELEC

Dolgotrajna predanost eni osebi jim predstavlja problem. Preveč so nemirni, da si ne bi želeli vsaj malo naokrog. Če si s strelcem želite zvezo za vedno, mu boste morali dati občutek, da je kljub uradni zvezi svoboden, morda pa boste morali spregledati tudi kakšen skok čez plot.

Preverite partnerja – morda pa tudi sebe 

KOZOROG

Najbolj konservativni znak pričakuje tradicionalno dvorjenje, zaroko in poroko … Pričakuje popolno zvestobo, in če jo dobi, bo s partnerjem za vedno. Dober seks in skrb za otroke pa sta elementa, ki ga bosta ob vas zadržala za vedno. Na prevaro se odzove samo na en način: z ločitvijo.

VODNAR

Tako so nemirni, da si je težko predstavljati, da bi z nekom zdržali več kot dva dni. Ali povedano drugače: na vseh področjih življenja si želijo raznolikosti. Za dolgotrajno zvezo nikakor ni dovolj samo dober seks, nujno potrebuje tudi intelektualno stimulacijo in menjavanje okolja.

RIBI

So eno najbolj predanih in zvestih nebesnih znamenj. Zaljubljene so že v samo misel o ljubezenski zvezi, ki bi trajala vse življenje. Za ribe ni nič nenavadnega, če se poročijo s svojo srednješolsko ljubeznijo in ostanejo z njo do konca življenja. In se počutijo srečne kot v nebesih.