Napoved

Horoskop za četrtek, 31. januarja

W.Y.
31. 1. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Čaka vas veliko zanimivega. Nekaj boste opravljali brez razmišljanja, tokrat vas bo zanimal le pozitiven izid. Vsaj okoli poldneva najdite več časa tudi za sproščen pogovor.

BIK
Pri odgovorih na neprijetna vprašanja bodite kratki in jedrnati. Bolj ko boste odgovarjali na dolgo in široko, večja bo verjetnost, da se boste zagovorili ali zmotili.

DVOJČKA
Potrebno bo razčleniti neko težavo, če se boste želeli zares nekam odpraviti. Ne skušajte se ji izogniti, saj to ne bo mogoče. Prej ko jo boste rešili, bolje bo za vas.

RAK
Ne prehitevajte dogodkov in pustite sodelavcu, naj najprej predstavi svojo taktiko. Če vam tudi potem ne bo všeč, mu to brez občutka slabe vesti tudi povejte.

LEV
Še vedno razmišljate o nesporazumih v službi, vendar bi bilo dobro preusmeriti misli, saj z analiziranjem žal ne boste ničesar dosegli. Raje se podajte v raziskovanje.

DEVICA
Naključni dogodek vam bo v današnjem dnevu vendarle odprl oči. Takoj boste ugotovili, kaj ste doslej zamudili, a časa za popravni izpit bo še vseeno dovolj.

TEHTNICA
Izbijte si iz glave, da boste vse skupaj, kar vas čaka opravili v trenutku. Predolgo ste odlašali z različnimi obveznostmi, da bi vam to zares uspelo.

ŠKORPIJON
Na krilih domišljije se boste že dopoldne podali v tvegano zadevo. Kmalu boste ugotovili, da ste naredili napako. Z investicijami še nekoliko počakajte.

STRELEC
Številne obveznosti vas bodo pokopale pod seboj, če si ne boste pametno organizirali časa. Poskusite saj ne bo težko, le taktični boste morali biti.

KOZOROG
Čustveni svet bo poskrbel za realno konkretnost, steber, na katerega se boste lahko oprli pa bo partnerjeva prijazna gesta. Vprašanje je le, koliko si boste tega želeli.

VODNAR
Naloga, ki vas čaka, zahteva več odgovornosti. Če mislite, da ji ne boste kos, raje odnehajte že pred začetkom in jo prepustite tistim, ki jo resnično obvladajo.

RIBI
Določeni premiki bodo resnično nujni, le da vam za zdaj še ni jasno, kako jih boste sploh dosegli. Brez skrbi vse se bo začelo razvijati pozitivno in realno.