Astro

Od danes pretresljivo in vse drugače!

T.P.
22. 12. 2018, 12.51
Posodobljeno: 22. 12. 2018, 14.02
Deli članek:

V soboto, 22.12. pričakujemo zadnjo polno luno v tem letu. Njena posebnost je v tem, da se odvija na začetni stopnji znaka Raka. Ta faza v zodiaku simbolizira vstop na nek povsem nov teritorij, na mesto, ki še ni dovolj raziskano, torej na nek način nepoznano.

PS
Vstopamo na nov, neraziskan teritorij.

Zato to dogajanje med drugim prinaša tudi neko svežino, lahko bi rekli celo nedolžnost. Sili nas k temu, da odpremo nova vrata, ki jih doslej sploh nismo opazili oziroma nismo vedeli, da obstajajo, kaj šele, da bi jih odprli.

Na tej poti bomo šele izvedeli, s kakšnimi izzivi se moramo spoprijeti, obstaja pa tudi želja in celo rahlo spodbujanje novih izkušenj, ki stojijo pred nami.

Ker se odvija na osi Rak/Kozorog, sta v ospredju simbola matere in očeta, zapiranje enega poglavja življenja in odpiranje novega, tu a je tudi iskanje ravnotežja med zasebnim življenjem in kariero.

Po eni strani moramo zaščititi varnost družine, po drugi pa nas nekaj sili, da se uresničujemo in dokazujemo izven zasebnega gnezda, na profesionalnem parketu, ker menimo, da si tam pridobivamo spoštovanje in dosegamo uspehe.

Številni bodo v roku enega meseca sprejeli odločitve, povezane s stanovanjskimi razmerami, družinskimi odnosi, pa tudi na področju profesionalnega življenja. Poudarjena so vprašanja materinstva, predanosti, tradicije, pripadnosti. Morda se nekaj pomembnega zgodi v vašem domu.

To je čustveno izredno nabita luna, zato je dobro vedeti in prisluškovati, kaj nam govorijo naša čustva ter intuicija.

Povežite se s tistimi, ki jih imate radi, usmerite energijo na zasebno življenje, dopustite si čutiti in izraziti to, kar čutite.

Silnice nas stimulirajo, da sprejmemo določene spremembe v svoje življenje, raziščemo nove možnosti, številni ljudje pa lahko doživijo zanimiva srečanja in vznemirljive spremembe.

Obenem se v tem času soočamo z možnostmi, da pozdravimo čustvene rane, ki izhajajo iz preteklosti, morda iz ranega otroštva.

Izkoristite priložnost in se soočite z nekaterimi deli sebe, ki potrebujejo nego, toplino in ljubezen. Dajte to samim sebi.

In uživajte v prihajajočih praznikih odprtega srca. Srečno!