Astro

Angeli govorijo, slišimo jih drugače!

T.P.
18. 12. 2018, 22.36
Posodobljeno: 19. 12. 2018, 07.00
Deli članek:

Predstavljamo sedem korakov za vzpostavljanje močnejše zveze z angeli, ki omogoča sprejemanje jasnih sporočil.

PS
Naučite se zaznati prisotnost angelov in od njih prejeti čim bolj jasna sporočila.

»Vaši angeli so vedno z vami in vedno ste povezani z njimi, vendar pa njihove prisotnosti in vodstva pogosto ne zaznamo,« pravi Melanie Becker, avtorica knjig o angelih. »Zaradi družbenih ter lastnih prepričanj in ega lahko celo življenje preživimo brez povezanosti z angeli. To lahko spremenite: zaprosite jih in angeli vam bodo pomagali, da se dvignete na primerno frekvenco in začutite njihovo prisotnost.« Melanie pravi, da lahko zvezo z njimi okrepite na naslednjih 7 načinov:

1. Dajte namero

Na ta način lahko dosežete, da se boste v vsakem trenutku sposobni povezati z angelskim vodstvom. Vzemite si čas, da se zavestno prilagodite angelski frekvenci in se povežete. Najdite si udobno ter tiho mesto, kjer lahko nekaj minut vzpostavljate zvezo z angeli. Ugasnite računalnik, utišajte telefon, zaprite vrata. Dajte namero, da se povežete z angeli.

2. Počistite prostor

Ko se še učite usklajevanja s pravo frekvenco in zaznavanja prisotnosti angela, vam lahko nered močno odvrača pozornost. Zato je priporočljivo, da pred zavestnim povezovanjem z vodstvom svojih angelov uredite svoj prostor: odstranite smeti, pospravite kupe stvari in položite vse na svoje mesto. Lahko odprete okna ter spustite v prostor svež zrak in naravno svetlobo. Čisti prostor vam bo pomagal, da očistite tudi svoje misli, kar je ključni korak pri vzpostavljanju zveze z angeli. Za lažje doseganje odgovarjajočega razpoloženja lahko v difuzor nakapljate nekaj eteričnega olja, prižgete več sveč, ali pa zakurite malo žajblja.

3. Prečistite in dvignite svojo vibracijo

Vibracija se delno zviša že s samim čiščenjem prostora. Je ključna pri vzpostavljanju zveze z angeli, zato je najbolje, da se tudi pri tem obrnete nanje ter jih zaprosite za pomoč. Naj vam prečistijo in dvignejo vibracijo. Nekaj časa sedite v sproščenem položaju, dihajte ter si predstavljajte božansko belo svetlobo povsod okrog sebe. Zavestno vdihavajte svetlobo in ko izdihujete, opuščajte vse, kar vas obremenjuje ter pritiska navzdol. Proces vam lahko olajša poslušanje glasbe, ki vas dviguje, ali vodene angelske meditacije, pa tudi vdihavanje eteričnih olj, sivke ali poprove mete.

PS
Vaši angeli so duhovna bitja neverjetno visoke vibracije čiste ljubezni in svetlobe.

4. Pokličite zaščito

Strah je ena glavnih stvari, ki blokirajo ljudi in jim preprečujejo vzpostavitev globoke zveze z angeli. Najbolj enostavna rešitev za to je izvedba zaščitnega rituala, ki omogoča občutek varnosti. Lahko pokličete nadangela Mihaela ali angele zaščite, da pazijo na vas, ko se povezujete z angeli. Takole jih pokličete: »Hvala ti (ime angela), ki se zdaj povezuješ z mano in me varuješ na vseh ravneh, ko odlagam svojo zaščito ter se dvigujem, da se povežem s svojimi angeli.«

5. Zaprosite svoje angele, naj se povežejo z vami

Globoko vdihnite, zaprite oči in se še naprej čim bolj osredotočajte. Lahko položite roko na srce, ko izgovorite: »Angeli, prosim vas, da vstopite in se zdaj povežete z menoj. Pomagajte mi, da si zapomnim vašo prisotnost in se povežem z znanjem, modrostjo ter resnico, ki mi bo v tem trenutku najbolj koristila. Hvala vam.«

6. Prisluhnite

Ko vprašate, bodo vaši angeli odgovorili. Ne trudite se preveč poslušati, samo osredotočite se na dihanje in verjemite, da angeli odgovarjajo na vaš poziv. Utišajte misli, odprite srce in prisluhnite vodstvu svojih angelov. Vedite, da boste angele slišali nekoliko drugače, kot bi pričakovali. Usmerite pozornost na navdihujoče misli, občutke in čute, obenem pa verjemite vodstvu, ki se pojavi. Odgovor lahko tudi zapišete, vendar pa morate vedeti, da bodo najpomembnejša sporočila prišla skozi vaše občutke in iz srca ter duše, ne pa iz uma.

7. Zaprosite za svetlobo in ljubezen

Zapomnite si, da so vaši angeli duhovna bitja neverjetno visoke vibracije čiste ljubezni in svetlobe. Vsa sporočila, ki jih predajo, prihajajo iz te perspektive. Zatorej, če občutite kakršen koli strah glede sporočil ali občutkov, pustite, da odide, kajti to niso vaši angeli. Spustite v svetlobo vsak delček strahu, sumov ali vpletanja ega uma ter pozornost preusmerite na dihanje, usklajevanje z božansko svetlobo, ki je povsod okrog vas. Odprtega srca poslušajte vodstvo, ki prihaja od angelov, kar je popolnoma usklajeno z božansko ljubeznijo. Če nikakor ne morete zaustaviti sumničavega glasu svojega ega, zaprosite svoje angele, naj vam pomagajo opustiti takšne misli ter se vam popolnoma uskladiti z ljubeznijo in angelsko frekvenco v sedanjem trenutku.