Slovenija ima talent

Čustveno in iskreno priznanje talentke

K.M.
19. 12. 2018, 06.40
Deli članek:

Tekmovalka letošnje sezone šova Slovenija ima talent, energična pevka Dunja Vrhovnik, je pred kamerami pogumno spregovorila o svoji istospolni usmerjenosti.

Pop TV
Dunja je nase opozorila v šovu Slovenija ima talent.

Pevka Dunja Vrhovnik je v šovu talentov navdušila s svojo energijo, glasom in igranjem kitare, vstopnica za finale pa ji je ušla za las.

Dunja, ki verjame, da jo je življenjska pot z razlogom pripeljala na oder oddaje Slovenija ima talent, meni, da brez vaje ne bi bilo nič, po vseh težkih preizkušnjah pa iskreno govori o vsem v življenju, tudi o ljubezni. »V resnici sem zelo nežna punca, imam veliko energije, ki jo tako izražam. V preteklosti sem bila zelo nesrečna, ker sem izgubila sebe. Nisem imela več glasbe in nisem bila zadovoljna sama s sabo. Tudi ko sem imela fanta, nisem čutila tiste strasti. To mi je bilo čisto tuje. Nisem vedela, zakaj. Potem se mi je glava sama obrnila proti eni lepi ženski in sem ugotovila, da ljubim najlepše bitje na tem planetu. Takrat sem začutila metuljčke. Posledica je, da sem začela čustva razvijati skozi glasbo, ker sem se prepustila. Zelo želim govoriti o anoreksiji in istospolni usmerjenosti,« je v oddaji Slovenija ima talent povedala zdaj že izpadla tekmovalka, ki vidi smisel izpovedovanja svoje zgodbe v tem, da se morda ob tem iz različnih težav lahko izvlečejo tudi drugi.

Revija Zvezde
Tridesetletna talentka Dunja Vrhovnik pravi, da je bila v preteklosti zelo nesrečna, ker je izgubila sebe. Zdaj se je spet našla!