Astro

Tao mojster Mantak Chia v Ljubljani razprodan!

T.P.
3. 10. 2018, 12.12
Posodobljeno: 3. 10. 2018, 13.10
Deli članek:

V Slovenijo prihaja eden najboljših mojstrov spolne alkimije na svetu – Mantak Chia. Da je prihod mojstra zdravilne spolnosti pri nas težko pričakovan, priča tudi uradno potrjena informacija, da je njegov program že razprodan.

Females Academy
Mantak Chia prihaja z ekskluzivnim programom zdravilne spolnosti in spolne alkimije, ki bo tokrat prvič predstavljen prav v Sloveniji.

Svetovno priznani taoističen mojster Mantak Chia bo na intenzivnih seminarjih z delavnicami za ženske, moške in pare, ki bodo v slovenščini potekali v Ljubljani od 12. do 17. oktobra 2018, Sloveniji razkrival tisočletja varovano resnico o spolnosti in alkimiji spolne energije.

Udeležencem programa bo predal izjemno dragoceno in težko dostopno znanje, odkril skrivnosti najbolj mističnih modrosti in praks spolne vitalnosti, zdravila spolnosti ter darila, ki jih prejme multiorgazmična ženska, multiorgazmični moški in par.

Gre za resnično unikaten program  spolne vitalizacije in zdravilne spolnosti, ki bo prvič celostno predstavljen prav v Sloveniji, v sodelovanju s Females Academy.

Kot rečeno, je letošnji program že v celoti razprodan, zato se vsi, ki se niste uspeli pravočasno prijaviti, lahko potolažite z ekskluzivno informacijo, da je Mantak že potrdil svoj vnovični prihod v Slovenijo, in sicer čez eno leto, ob istem času kot zdaj.

Taoistični strokovnjak,  mojster in učitelj, ki ima za seboj več kot 50 let prakse ter poučevanja, je uvrščen med največje učitelje in mojstre na svetu, avtor več kot 75 knjig.

TAO - TAOIZEM je najstarejša znanost o človeku, o življenju, o naravi.

Popoln, natančen in znanstven sistem znanja, tehnik in izvedbene prakse,  ki ga sestavljajo številne veje s ciljem podaljšanja življenja in njegove kvalitete na naraven, praktičen način.  

Četudi je Taoizem najstarejši zapisan sistem znanja na planetu (starejši od Mezopotamije, starega Egipta, Indije …), močno prekaša znanja številnih drugih, ki so v središču sodobnega raziskovanja in učenja.

Čeprav ga opredeljujejo kot stara znanost in filozofija, se sestoji iz praktičnih sistemskih rešitev, ki so preverjene in delujejo že 6000 let.

Stara znanost – Tao je razumela, da človeško telo ne more obstajati brez nenehnega dotoka energije v tkiva in organe. Razume, da se zdravje ohranja, ko je energija v telesu uravnovešena, bolezen se pojavi, ko energija oslabi in pade njen nivo.

Energija je temelj življenja, zdravja in  njegove kvalitete ter uglašenosti.

V telesu so žleze kot  energetska središča, odgovorna za uravnavanje pretoka energije znotraj sistemov telesa. Sedem žlez – endokrinih žlez (epifiza, hipofiza, ščitnica, timus, pankreas, nadledvični žlezi ter spolne žleze) so med seboj energetsko povezane, odvisne ena od druge in se medsebojno dopolnjujejo. Ko je en sistem oropan energije, in druge ne morejo nadomestiti manjka, pride do bolezni.

Sedem žlez podpira druga drugo od spodaj navzgor – od spolnih žlez, ki so temelj, saj podpirajo vse ostale žleze in s tem celotno telo.

Preprečevanje staranja – ohranjanje mladosti

Kadar so celice in tkiva v našem telesu zdrave ter sposobne obnavljanja, se ne bomo postarali. Ko je sposobnost regeneracije okrnjena, zbolimo.

Da bi preprečili bolezen, moramo okrepiti imunski sistem.

Po današnjih standardih zelo sodobna metoda, stara tisočletja, PREPREČUJE IZGUBO ENERGIJE, kar je prvenstveni vzrok šibkosti telesa in dovzetnost za bolezni – POLNJENJE LASTNE BIO BATERIJE S POMOČJO SPOLNE ENERGIJE.

Človeško telo je  kot električni akumulator, ki potrebuje za svoje delovanje energijo. DA bi dobro delovalo, potrebuje veliko energije.

Ko raven energije v telesu upade na 70% zmogljivosti, se človek slabo počuti in zboli, ko pade na 50%, bo hospitaliziran, pri 20% je na intenzivni negi, ko mu energije povsem zmanjka, umre.

Telo troši energijo vsako sekundo dneva; ko odpremo oči, že izgubljamo energijo.

Največji porabniki energije so stres, negativna čustva, mentalne in fizične aktivnosti, prehranjevanje …

Vsaka oblika izgube energije povzroča staranje. Brez energije se celice nehajo obnavljati, izsušijo se in umrejo. 

Da bi človek preprečil izgubo energije, se mora človeški akumulator oziroma bio baterija polniti znova in znova. 

Baterija se polni med spanjem, s prehranjevanjem ter z dihanjem.  Vendar pa ta količina, ki jo pridobimo med spanjem, prehranjevanjem in dihanjem, ne zadostuje.

Zlasti napetosti, stres, negativna čustva, osiromašena moderna prehrana in način življenja, so še večji porabniki energije.  Zato je potrebno SVOJO BIO BATERIJO REDNO POLNITI s pomočjo spolne energije – temeljne življenjske esence.

V te tehnike nas bo vpeljel Mojster Mantak Chia letos (in prihodnje leto) v Ljubljani.