Astro

Ko čakre ne delujejo, se lomita telo in duh

Sonči Nered-Čebešek
26. 9. 2018, 07.30
Deli članek:

Čakre v našem telesu so centri energije, ki nam pomagajo pri povezovanju z univerzalno energijo, ki se pretaka po telesu od spodaj navzgor.

PS
Imamo sedem glavnih čaker.

Imamo sedem glavnih čaker, energetskih centrov, ki so odgovorni za uravnoteženost duhovnih, fizičnih in mentalnih aspektov.
Če le eden od energijskih centrov ne deluje dobro, se nam zlomita telo in duh. Poglejmo, za kaj je katera od čaker v našem energijskem telesu odgovorna.

Prva čakra
Korenska čakra je povezana z osnovnimi potrebami po preživetju in varnostjo. Ima močno povezavo z energijo zemlje in nas prizemljuje. Če je blokirana, smo prestrašeni in nervozni. Pojavijo se lahko težave s preobilno težo ali z anoreksijo. Nezadovoljstvo s telesom prav tako izvira iz blokade korenske čakre in lahko vodi tudi do hujših oblik depresije.

Druga čakra
Sakralna čakra je povezana z osnovno potrebo po spolnosti, kreativnosti in samozadovoljstvu. Vlada našemu zaupanju vase in možnosti empatije. Njeno neravnovesje se kaže v pretirani želji po spolnosti, v čustveni eksplozivnosti in občutkih krivde ali pa v potlačeni želji po spolnosti, strahu pred seksualnim stikom in manipulativnosti.


Tretja čakra
Solarni pleksus je center osebne moči, strasti, impulzivnosti, jeze in moči. Omogoča nam astralna potovanja in sprejemanje nasvetov duhovnih vodnikov ter je odgovoren za jasnovidnost posameznika. Če solarni pleksus ni uravnovešen, občutimo izgubljenost, zdi se nam, kot da nimamo nadzora nad svojim življenjem, kar lahko vodi v depresijo.

Četrta čakra
Srčna čakra je center ljubezni, sočutja in duhovnosti, povezuje telo, duh in razum. Omogoča nam, da ljubimo sebe in druge, da sprejemamo in dajemo ljubezen. Če je ta čakra neuravnovešena, se pomilujemo, smo prestrašeni in neodločni ter se oklepamo stvari in ljudi … Mislimo si, da nismo vredni ljubezni.

Profimedia
Naši energijski centri (čakre) so odgovorni za uravnoteženost duhovnih, fizičnih in mentalnih aspektov.


Peta čakra
Grlena čakra je center komunikacije, zvoka, ustvarjalne energije, pisanja, možnosti spremembe, transformacije in zdravljenja. Daje nam moč, da slišimo in govorimo resnico. Če je neuravnovešena, smo preplašeni, se ne izražamo, se počutimo šibke in nismo zmožni izražati svojih misli.

Šesta čakra
Tretje oko je center intuicije, svetlobe in duhovnih energij. Omogoča nam odstranitev sebičnosti in negativnih misli. Prek tretjega očesa se povežemo z višjimi bitji, kanaliziramo njihove modrosti in se povežemo s svojim višjim jazom. Če čakra ni uravnovešena, smo prestrašeni in hkrati egoistični.

Sedma čakra
Kronska čakra je center duhovnosti, razsvetljenja in dinamične energije, dovoljuje povezavo z božanskostjo. Skoznjo vstopi duša ob rojstvu in izstopi iz telesa ob smrti. Če je neuravnovešena, imamo občutek frustracije, izgubimo svojo življenjsko iskrico, pojavijo se nam destruktivna čustva.

Pomoč
Ko prepoznamo, katera čakra je v težavah, ji lahko priskočimo na pomoč. Vsaki čakri namreč pripada določen kristal, ki ji s svojo vibracijo pomaga do močnejšega vrtinčenja energije.
Obstaja pa tudi univerzalna rešitev, da se energije med čakrami pretakajo kar najbolje: ogrlica z energijskim nabojem in s kristali za vse čakre.
Poleg tega, da ogrlica uravnoteži vaše čakre, ima vgraviran napis Om Mani Padme Hum, ki velja za izjemno močno budistično mantro čudežne ozdravitve. 

PS
Čakra ogrlica z mantro

- Čakra ogrlica z mantro je moč!

- Po temeljnih vrednotah vzhodne filozofije vsaka kroglica na ogrlici pomaga usmerjati energijo prek čaker.

- Delovanje čakra ogrlic so prepoznali v Indiji, kjer jih nosijo že stoletja.

 - S čakra ogrlico se zaradi pravih kristalov duša revitalizira.

Lepo čakra ogrlico z neverjetnim energijskim nabojem lahko kupite

v trgovini našega duhovnega portala - TUKAJ.

Ali pa jo naročite na brezplačni telefonski številki 080 6116

PS
Po temeljnih vrednotah vzhodne filozofije vsaka kroglica na čakra ogrlici pomaga usmerjati energijo prek čaker.