Astro

Astro nasveti: od 24.9. do 30.9. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
24. 9. 2018, 10.22
Posodobljeno: 24. 9. 2018, 10.50
Deli članek:

Zajemite dah in sprejmite vse izzive novega tedna.

PS
Jesenska idila v naravi vam bo dobro dela.

Ponedeljek, 24.9.

Malo zmeden ponedeljek bo z luno v ribah in dan pred polno luno. Smiselno je narediti post, prečistiti telo, prostor in duha. Opremite se s potrpežljivostjo in ne pretiravajte z opravki, ki niso popolnoma nujni.

Srečno znamenje danes: ribe in raki.

Priporočljiva barva: bela in vijolična.

Torek , 25.9.

Luna že ponoči pride v ovna in se zgodaj zjutraj dovrši v polno luno. Zato bo vse pokalo po šivih.

Omejitve vas bodo jezile in želeli si boste svobode v vseh pogledih.

Na področjih, kjer že imate red in harmonijo, boste cveteli, povsod drugje pa boste nestrpni do vseh in vsakogar posebej. Dihanje in pitje dovolj tekočine je smiselno.

Danes srečno znamenje: kozorogi in levi.

Priporočljiva barva: rjava in rumena

Sreda, 26.9.

Luna v ovnu bo naredila dinamičen dan. Še vedno bodo vidni vplivi polne lune, zato bodite strpni in ljubeči do sebe ter se ne vpletajte v stvari in dogodke, kjer ni potrebno, da se izpostavljate.   
Srečno znamenje danes: device in dvojčki.

Priporočljiva barva oblačil: zelena in oranžna.

Četrtek, 27.9.

Četrtek vas bo z močnimi energijami navdahnil in vam dal novega zaleta, veselja do vsakdanjih stvari. Zajemite dah in sprejmite vse izzive, ki vam jih bo dan prinesel, saj bo vse v vašo podporo. Številne ideje bodo z vami, zapišite si jih.

Srečno znamenje danes: vodnarji in tehtnice.
Priporočljiva barva: turkizna in roza.

Petek,28.9.

Luna v biku bo prinesla praktične rešitve in željo po dobri hrani in materialnih dobrinah. Ne zamujajte skupnih kosil in si vzemite čas zase.
V nedeljo se zgodi Plutonov preobrat v direktno smer, kar pomeni, da se pripravite na še zadnje vpoglede v lastne globine in začutite strast do življenja.

Srečno znamenje danes: biki in škorpijoni.

Priporočljiva barva: olivno zelena in roza.

Sobota, 29.9.

Luna popoldne preide v dvojčka in komunikacija bo stekla. Številni klici in obiski vas znajo presenetiti, zato se pripravite na gnečo in uživajte v dopoldnevu, ko bodo energije še umirjene in boste lahko še kaj koristnega naredili. Ne prelagajte na popoldne, ker bodo na vrsti čustvena in druga presenečenja.

Srečno znamenje danes: škorpijoni in raki.

Priporočljiva barva: vijola in črna.

Nedelja, 30.9.

Plutonov preobrat v direkno smer bo zamajal energijsko ravnotežje in danes se bodo energije nakopičile ter ustvarile možne preboje ali močne prepire. Ne ukvarjajte se z drugimi, temveč si naredite dan po svoji meri. Idealno je, če ste lahko veliko v naravi ali v meditaciji. Izogibajte se družbi, ki vam ne odgovarja.

Srečno znamenje danes: škorpijoni in tehtnice .

Priporočljiva barva: modra in črna.