Astro

Astro nasveti: od 6.8. do 12.8.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
7. 8. 2018, 07.44
Posodobljeno: 7. 8. 2018, 07.55
Deli članek:

Pester teden se obeta s polno podpore za odkrivanje svojih čutenj, želja in doživljanja življenja. Planeti vas bodo podpirali v optimizmu, ljubezni, seksualnost in na koncu tedna tudi v transformaciji ter novih začetkih. Bodite z nami in vsako jutro prejmite sporočilo o dnevnih energijskih stanjih.

Planeti vas bodo podpirali v optimizmu.

Ponedeljek, 6.8.

Srečen dan se obeta! Sonce in Jupiter okrepita svoj vpliv in vsi boste lahko sprejemali neskončne količine optimizma, veselja in z lahkoto boste naredili vse stvari, ki jih delate s srcem in Dušo. Venera preide v tehtnico, kar bo sprostilo odnose. Prihaja obdobje razumevanja, spodbujanja dobrih stvari drug v drugem in seveda tudi zaljubljanja in ljubezni.

Srečno znamenje danes: strelci in levi.

Priporočljiva barva:  rumena, modra in roza.

Torek , 7.8.

Dopoldne bo še pod močnim vplivom Sonca in Jupitra – osebne volje in optimizma, zato boste lahko premikali gore. Popoldne začne Uran svojo retrogradno popotovanje in lahko, da bodo zaradi tega težave z elektriko in v prometu. Previdnost ne bo odveč. Se pa začenja obdobje notranjega popotovanja v ideje, kreativnost in v času do 6.1. 2019, ko bo Uran retrograden, lahko ustvarite nove poti, nove cilje za življenje.
Zvečer lahko srečate ljubezen svojega življenja ali imate strasten zmenek, saj bosta aktivno povezana Mars in Venera.

Danes srečno znamenje: tehtnica in bik.
Priporočljiva barva:  zelena, bela in rdeča.

Sreda, 8.8.

Že zjutraj luna preide v raka, kar bo dan naredilo čustven in mar vam bo za soljudi bolj, kot običajno. Vsa vodna znamenja boste dobro razpoložena. Pokažite jim naklonjenost in poskrbite tudi za živali, saj vam bo to prav danes prineslo srečo. Popoldne boste želeli pogovorov in naklonjenosti s strani partnerja, še posebej levi boste želeli, da se vas upošteva.
Srečno znamenje danes: raki in levi.

Priporočljiva barva oblačil: bela  in rumena.

Četrtek, 9.8.

Venera bo danes netila strasti in še vedno boste nekateri imeli večjo potrebo po komunikaciji, da bi vas nekdo razumel. Odprti boste za naklonjenost nasprotnega spola, zato je danes idealen čas za zmenke. Sprostite se in dovolite Veneri, da vas prikaže v najboljši možni luči.
Srečno znamenje danes: biki, tehtnice in vodnarji.
Priporočljiva barva:  zelena in vsi odtenki roza.

Petek, 10.8.

Danes je odličen dan za stabiliziranje ljubezni v vaše življnje. Saturn bo pomagal Veneri, da se dobro prizemlji in požene korenine.

Srečno znamenje danes: kozorogi in tehtnice.

Priporočljiva barva:  oranžna, bela in svetlo rumena.

Sobota, 11.8.

Čutijo se že energijske priprave na sončev delni mrk, ki bo danes ob 11:48 v levu. Takoj za njim pa se dovrši mlaj, seveda tudi v levu ;) Oboje kaže na močno podporo sprememb v ljubezni, čutenju in zaznavanju sebe ter magnetnemu privlaku vsega, po čemer hrepenite v življenju. Če danes niste v dobri koži, lahko pošljete sms na 3900: ASTRO mrk in prejmete terapijo in energijsko podporo za osebne in poslovne preboje. To delajo za to usposobljene svetovalke na www.merkaba.si  
Srečno znamenje danes: lev in vodnar  

Priporočljiva barva:  lila in bela.

Nedelja, 12.8.

Danes boste lahko močno čutili sebe, svoje telo in duha sočasno. Polni boste entuziazma in notranje moči in težko vas bo kdo vrgel iz tira. Luna bo v devici, zato boste učinkoviti v vsem, kar boste danes želeli narediti. Zvečer preide Mars v kozoroga, kar bo okrepilo vašo delavnost in možnosti, da popravite stare napake. Aktivirajte se.
Srečno znamenje danes: kozorogi, škorpijoni

Priporočljiva barva:  rdeča, roza in črna.