Astro

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj se bo zgodilo

T.P.
19. 7. 2018, 19.49
Deli članek:

Najprej se potrudimo razumeti, kakšen je končni učinek ene same slabe misli. Če za negativne misli samo rečemo, da so slabe, nebožanske, nečiste, to ni dovolj.

S čistimi mislimi pritegnemo v življenje vse najlepše.

Kar si moramo zapomniti, je, da vsaka od omenjenih besed označuje eno idejo, in sicer 'suženjstvo'.  Slabe, ne-božanske misli nam na koncu vedno prinesejo samo eno stvar: privežejo nas. Božanske misli pa nas osvobajajo.

Vsi mi dobro vemo, kaj je čistoča. Če lahko besedo ČISTOČA ponovite stokrat, preden vstanete iz postelje, bo čistoča začela sijati v vašem življenju in v vašem umu.

Ko se očistite temnih, negativnih misli, naredite prostor svetlobi v sebi in svojem življenju. Manj, ko je v vas slabih misli, več je zdravja sreče, radosti, ljubezni, lepote.

Kadar ponavljate besedo 'čistoča', skušajte občutiti, da so vaša usta čista, da so vaše oči čiste, da je vaše srce čisto, da je vsaki del vašega telesa čist.

Vsakič, ko izgovorite besedo 'čistoča', se osredotočite na en del telesa in občutite, da je čist. Ko boste to storili stotič, ne boste občutili drugega, razen čistoče.

Lahko greste še korak naprej.

Če pogledate rožo, se takoj spomnite, da je roža zelo čista. Ko se popolnoma očistite, skušajte občutiti sebe, kot da ste cvet in nič drugega. Če vam to uspe, položite v mislih ta cvet na vaš oltar kot dar bogu oziroma Viru. Prosili ste za čistočo in jo dobili, zatorej v znak hvaležnosti položite sebe pred božja stopala.