Astro

Astrološka znamenja v trenutkih, ko se sprostijo

Sonči Nered-Čebešek
18. 7. 2018, 11.36
Posodobljeno: 18. 7. 2018, 12.01
Deli članek:

Poletje in dopust! Končno priložnost, da si sprostimo telo in duha … a razlike v dojemanju finih počitnic, so od enega do drugega nebesnega znaka zelo različne.

arhiv
Sreča

Astrološka znamenja v trenutkih, ko se sprostijo, še bolj pokažejo svoj prvi jaz. Na dopustu so njihove lastnosti zato toliko bolj izrazite … tiste prijetne, a tudi moteče.

Preberite si, kaj lahko od predstavnika posameznega nebesnega znamenja pričakujete, če bo vaš družabnik na počitnicah.

 NA POTI

Oven se živcira, ker avto ne pelje hitreje, Devica pa je besna zaradi sedeža polnega drobtin od sendviča, ki ga je Škorpijon na hitro jedel, da ga kdo ne bi prosil za 'en griz'. Strelec si je nadane sončna očala in sezul japonke, bose noge pa spodvil na sedež zaradi česar se Rak skoraj razjoče.

Dopusti v večjih družbah so dober preizkus tolerantnosti in strpnosti do drugače mislečih.

Dvojček med potjo na družabnih omrežjih poroča o vsakem koraku: 'Smo že v avtu', Vžgali smo', 'se že peljemo' … Tehtnica blazno pazi, da si ne pomečka obleke in Bika ljubeznivo prosi, da čokolado je čim dlje od nje, da ji ne b zamazal oblačila.

Lev čez okno maha vsem, ki jih vidi, ker je prepričan, da ga vsi gledajo. Kozorog prešteva denar in računa, koliko povprečno ga lahko na dan zapravi, Vodnar pa preizkuša masko za potapljanje. Riba spi.

NA CILJU

'Hvala bogu, prišli smo', Dvojček objavi na facebooku, kar Vodnar takoj všečka. Oven kar steče v morje, Škorpijon pa je z vso prtljago zavzel kopalnico, zaradi česar tehtnica pred vrati joče, saj se mora vendar osvežiti in popraviti pričesko. Devica doživlja živčni zlom, ker je vse v neredu in še nihče ni razpakiral prtljage.

Kar so za nekoga sanjske počitnice, na katerih se počuti kot raju, za drugega lahko predstavlja pravi pekel.

Strelec si že ogleduje mesto, Bik na tržnici kupuje ribe za žar, Rak je že za štedilnikom in kuha juho za vse. Kozorog spet prešteva denar in se z lastnikom apartmaja cenka za popust. Lev na terasi pozira mimoidočim, Riba pa se je ravnokar prebudila in že razmišlja o smislu življenja.

NA PLAŽI

'Juhuhu, evo nas na plaži', Dvojček takoj objavi fotografijo na fecebooku, instagramu in na twitterju, na sliki pa so Devica pod širokim slamnikom na glavi in s kremo za sončenje z zaščitnim faktorjem 50 v roki; Rak pa poleg nje leži ovit v brisačo z liki iz risank.

Tehtnica ima na sebi kopalke v vrednosti polovice avtomobila.

Lev razkazuje popolno postavo, Riba se pripravlja, da bo fotografirala, ker ima s seboj imeniten fotoaparat, Strelec pa Levu in Tehtnici z dvema prstoma dela roge, da bo slika bolj zanimiva. Škorpijon jim je obrnil hrbet in se dela, da z njimi nima nič.

Profimedia
Poletni izlet.

Vodnar sam sebe fotografira z masko in plavutkami, Kozorog ima ob sebi tri knjige, Bik liže sladoled, Ovna ni videti, odplaval je vsaj 200 metrov od obale.

ZVEČER

'Party nihgt', twitne Dvojček, a fotografije ne objavi, ker je vse – razen Device, seveda – opeklo sonce. Bik je že pripravil roštilj in zakuril, a mu Lev ves čas dopoveduje, da bi on to naredil bolje. Strelec je na zabavo povabil še vse sosede, kar ni bi po volji Škorpijonu, zato se v kotu namrščen kuja.

Rak vsem postreže krožničke in paprinate servietke, Tehtnica pa v imenitni večerni toaleti nagovarja Ribo, da jo slika v različnih pozah. Vodnar predlaga, da se naslednji dan vsi udeležijo kratkega potapljaškega tečaja, zato Kozorog takoj začne računati, če bi bil strošek sprejemljiv. Ovna ni, ker je odšel na nočno plavanje.