Astronapoved

Horoskop za torek, 2. julija

N. K.
2. 7. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v biku, ob 17.50 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Danes se boste zelo težko zadržali, da ne bi nekomu, ki vam gre na živce že kar nekaj časa, povedali, kar mu gre, in se o vsem skupaj tudi iskreno pogovorili.

BIK – Nekdo vam ne more dokazati, da nimate prav. Še preveč se izpostavljate, posebno v delovnem krogu. Enkrat ste imeli srečo, kar ne pomeni, da se bo ponavljala.

DVOJČKA – Obeta se vam uspeh, tudi glede potovanja boste najglasnejši. V dobri kondiciji ste, kar vam omogoča, da se uspešno ukvarjate z dvema dejavnostma hkrati.

RAK – Spremlja vas občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega. Po telefonskem pogovoru boste še bolj zmedeni. Vsaj začnite delo, da vas pozneje ne bi pekla vest.

LEV – Lahko ste mirni, imate podporo. Okoli vas je veliko ljudi, ki vas imajo radi. Premišljujete o delu, o nečem, kar vas čaka od jutri, a le mirno, vse bo šlo gladko.

DEVICA – Z nekom se nikakor ne morete sporazumeti. Razlog je banalen, toda nihče noče popustiti. Pazite pri delu, posebno glede denarja in pri pomembnih dogovorih.

TEHTNICA – Nehajte se vendar smiliti sami sebi, saj bo tako vaše počutje le še slabše. Nadenite si nasmešek na usta ter si privoščite obilico svežega zraka in sonca.

ŠKORPIJON – Nekaj vam ne da miru: morda občutek, da lahko še enkrat poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima. Poskrbite za zdravje, v ljubezni pa bo vsekakor pestro.

STRELEC – Osredotočite se na odnose s sodelavci, ki se zapletajo. Nekdo bo morda zavrnil druženje z vami ali pa bo zahteval več. Vsaj v ljubezni ste lahko končno mirni.

KOZOROG – Dobre novice spreminjajo vaše načrte. Zadovoljni boste, da se je zgodil preobrat, ki vas lahko umiri. Doma boste zgladili spor med različnimi generacijami.

VODNAR – Ni razlogov, da bi se prenehali boriti v ljubezni. Lahko še najdeta skupni jezik, tudi strasti so še žive. Razumel vas bo nekdo, ki je močno čustven.

RIBI – Dobili boste več, kot ste pričakovali. Vseeno počakajte z odločitvijo. Ne bo dobro, če se odločate na podlagi enega samega dogodka. Izkažite pa svojo hvaležnost.