Astronapoved

Horoskop za četrtek, 18. aprila

N. K.
18. 4. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v levu, ob 16.10 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Če boste začeli nekaj novega, bo to danes terjalo od vas več truda. Čas sicer ne bo pravi, toda imeli boste pomoč, ki vam bo marsikaj olajšala.

BIK – Danes boste razočarano opazili, da vam nekateri ljudje preprosto ne privoščijo uspeha. Čas je za resen premislek o spremembi, še posebej na osebnem področju.

DVOJČKA – Znašli se boste v težavicah in prostora za harmonijo tokrat ne bo. Čeprav imate dobro začrtano smer, se boste morali za vse, kar si želite, pošteno boriti.

RAK – Čas je, da organizirate kakšno srečanje za prijatelje, saj ne smete vedno čakati, da vas oni povabijo. Bodite tokrat vi pobudniki, odziv bo zelo pozitiven.

LEV – Danes se vam obeta težek pogovor, o katerem razmišljate že nekaj časa. Začnite s preprostimi vprašanji. Tako boste najlažje razsvetlili preostale nedorečenosti.

DEVICA – Znašli se boste v položaju, ko boste prisiljeni prositi za pomoč. Morali boste uporabiti vse svoje sposobnosti in pogledati na problem iz druge perspektive.

TEHTNICA – Današnji dan bo ugoden za nove poslovne podvige, ljubezen pa se prepleta s prijateljstvom. Razjasnite misli, da vas čustva ne ponesejo v zmedo.

ŠKORPIJON – Nekdo vam meče polena pod noge, vendar poskusite na zgodbo pogledati z drugih vidikov. Razlike med vama navsezadnje niso tako velike, da bi obupali.

STRELEC – Kakovost naj ima prednost pred količino, ne nasedajte ljudem, ki vam obljubljajo marsikaj, a brez realne podlage. Bodite raje zadovoljni z malenkostmi.

KOZOROG – Pokazali boste odločnost, ki bo v današnjih odločitvah ključnega pomena. Kmalu zatem boste spoznali, da ste s takšnim korakom rešili zoprno situacijo.

VODNAR – S kančkom poguma in samozavesti vam bo danes uspelo, posebno tistim, ki se z zahtevnimi posli mučite že nekaj časa. Ljubezen bo danes strastna in globoka.

RIBI – V težkih, nepredvidljivih razmerah sicer ohranjate trezno glavo, tokrat pa boste tudi sami potrebovali jeklene živce, če boste hoteli stopiti korak naprej.