Astronapoved

Horoskop za sredo, 17. aprila

N. K.
17. 4. 2024, 05.25
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Ker ste prodorni, vam danes nič ne bo pretežko. Z veseljem se boste lotili tudi nove naloge, ki vas bo usmerila v napredek na osebnem področju.
BIK – Prijatelj vam bo stal ob strani, tudi ko boste to najmanj pričakovali. Ne ozirajte pa se na opazke sodelavca, ki nikakor ne bo razumel vaše trenutne stiske.
DVOJČKA – Vaše spremenljivo razpoloženje bo danes povzročilo nekaj manjših napetosti. Poskusite se pogovorov lotiti na bolj previden, vendar kljub temu odločen način.
RAK – Omejevale vas bodo finančne obveznosti, zato ne boste znali neobremenjeno funkcionirati. To vas bo pahnilo v slabo voljo. Na čustvenem področju bo več sreče.
LEV – Pozabite na vse vnaprej pripravljene načrte. Danes bo vse izid trenutnega počutja, pa tudi draga oseba bo hitreje kot po navadi dojela, kaj si želite.
DEVICA – Začeli boste novo poglavje v življenju. Zaželeli si boste sprememb in marsikaj se bo rešilo veliko hitreje, kar vam bo povrnilo občutek zadovoljstva.
TEHTNICA – Imeli boste odličen občutek za ravnotežje med lepim videzom in uporabnostjo. Morda se boste lotili pospravljanja ali preurejanja doma in v tem uživali.
ŠKORPIJON – Na poslovnem področju vam bodo naložili obveznosti, s katerimi še nimate izkušenj. Naj vas nikar ne zgrabi panika, saj bi s tem samo pokazali svojo nemoč.
STRELEC – Prijatelj bo veliko bolj prijeten, kot ste pričakovali. Med vama je mogoče več kot le prijateljstvo in zdaj je pravi čas, da se odločite, česa si želite.
KOZOROG – Naredili boste korak nazaj. Umaknili se boste iz središča dogajanja. Ustrezala vam bo samota, ki pa jo boste začinili z drobtinicami romantike in strasti.
VODNAR – Vztrajnosti vam ne bo primanjkovalo, zato se boste lotili tudi najtežjih opravil, ki so na dnevnem redu. Prednost dajte stvarem, ki jih preprosto čutite.
RIBI – Resnično vam bo žal, da se neko obdobje bliža koncu, a se boste po drugi strani veselili novih ciljev. Dobre volje boste, saj imate velika pričakovanja. ***null***