Astronapoved

Horoskop za torek, 30. januarja

N. K.
30. 1. 2024, 05.05
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v devici, ob 9.04 preide v tehtnico.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste imeli priložnost izvedeti več o zadevi, ki še vedno močno zaposluje vaše mislih. Zadovoljni boste ne glede na vašo prvotno nezaupljivost.

BIK – Odnos, ki vas je bremenil, se premika z mrtve točke, kar vas bo končno opogumilo, da boste povedali, kar vam leži na duši. Morali bi biti bolj neposredni.

DVOJČKA – Čas je, da storite več in se prenehate smiliti sami sebi. Tokrat imate resnično odprte prav vse možnosti, da z nekom pridete do skupne točke.

RAK – Začutili boste val navdušenja, ki ga s seboj nosi prijateljev predlog. Okoliščine vam bodo pomagale, čeprav boste najprej nekoliko negotovi.

LEV – Zvezde bodo spodbujale intenzivnost, bojevitost in predvsem spremembe, po katerih hrepenite. Opazujte, kako pomembno je biti pravi čas na pravem mestu.

DEVICA – Nenavadna pripomba prijatelja bo presenetljivo hitro pritegnila vašo pozornost. Pogovor bo imel odločilen in pozitiven vpliv na vaše psihično počutje.

TEHTNICA – Največ pozornosti bo usmerjene v poslovno področje. Kljub zelo intenzivni energiji se lahko prav vse, česar se boste lotili, zavrti v pozitivno smer.

ŠKORPIJON – Ne obremenjujte se z začasnim zastojem v ljubezenskih odnosih, saj je nastal le manjši nesporazum, ki ga boste z lahkoto morda rešili že jutri.

STRELEC – Največ napetosti bo na ljubezenskem področju. Dan je idealen dan za čiščenje doma, saj boste tako odmislili stvari, ki vas po nepotrebnem bremenijo.

KOZOROG – Pri nečem boste uspešni kot že dolgo ne, zato se bo ponovno dvignil vaš ego, kar bo nekoga močno zmotilo. Vi pa komaj čakate, da preidete k dejanjem.

VODNAR – Dogodki na čustvenem področju bodo prebudili nove energije in priložnosti, ki se jih boste razveselili. V službi se boste odločno uprli nepravilnostim.

RIBI – Z nekom bosta razmišljala podobno, čeprav se vse ne bo razvilo, kot ste načrtovali. Imate več možnosti, zato se ne ustavite pri tisti, ki se pojavi prva.