Astro

Horoskop za soboto, 29. julija

N.K.
29. 7. 2023, 06.15
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v strelcu.

Profimedia
Raki, ljubezenske zvezde so vam nedvomno naklonjene!

OVEN – Ljubezensko preizkušnjo boste zelo dobro prestali. Tokrat vam celo ustreza, da druga stran ne bo prehitro popustila. Končno se prebujate in si želite še več.

BIK – Pred vami je prijeten in dinamičen dan. Videti je, da tudi sami prepoznate ugodnosti prave poti. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje.

DVOJČKA – Hitro se boste ogreli za spremembe, ki bi popestrile vaš vsakdan, in še hitreje pozabili nanje. Tako, kot bo, bo odlično. Ničesar ne poskušajte spreminjati.

RAK – Videti bo, da preprosto cvetite in da tam, kjer se pojavite, vnesete neko pozitivno in romantično energijo. Mnogi predstavniki tega znamenja se lahko zaljubijo.

LEV – Z očarljivostjo boste poskrbeli, da bo družabno življenje takšno, kot ste si zamislili. Odličen gostitelj boste, kar bo nekoga od bližnjih zelo presenetilo.

DEVICA – Do nekoga boste nezaupljivi, saj vas je morda pred kratkim izdal. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje, saj zamere nikoli ne vplivajo dobro na naše življenje.

TEHTNICA – Večino dneva boste namenili obveznostim, čeprav ste načrtovali drugače. Naj vam ne bo nerodno razložiti, kaj vam ne ustreza in kaj bi radi spremenili.

ŠKORPIJON – Povabilo prihaja v trenutku, ko boste še neodločni. Morda se boste odpravili v zadnjem trenutku, sicer pa ne bo prepozno, ker si vas nekdo iskreno želi ob sebi.

STRELEC – Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje znate ustrezno odgovoriti, ste kratki in jedrnati.

KOZOROG – Nikomur ne boste dovolili, da bi vas upočasnil. Konec tedna kaže na uspešno poslovno dogajanje in zanimivo družabno življenje, ki bo popestrilo tudi vikend.

VODNAR – Današnji dan izkoristite, da si naberete novih moči. Razvajajte se ob kopeli in počitku. Uspelo vam bo preložiti nekaj, kar vas ne navdušuje preveč.

RIBI – Razposajeno se boste prepustili dnevu in si vzeli vse, kar se vam bo ob poti ponujalo. Vikend bo namenjen druženju s prijatelji. Dobili boste zanimive informacije.