Astronapoved

Horoskop za soboto, 18. marca

Danaja
18. 3. 2023, 06.34
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Začutili boste olajšanje. V okolico boste širili prijetno energijo domačnosti in sproščenosti. Otroci se bodo dobro počutili v vaši družbi, saj boste igrivi in dostopni.

BIK – Luna v znamenju prijateljskega vodnarja vas bo spodbujala, da si končno poiščete nekoga, ki vas bo razumel brez velikih besed in pričakovanj.

DVOJČEK – Počasi se daleč pride, je reklo, ki bi se ga morali dosledno držati. V poslovnem življenju boste imeli več srečnih priložnosti prihodnji teden, zato se pripravite.

RAK – Dan bo za vas precej naporen, saj boste zaposleni s tisoč in eno obveznostjo. Poslovni roki vas bodo priganjali in močno boste občutili vpliv Lune v vodnarju.

LEV – Partner vam bo danes deloma stal ob strani, a ker bo imel tudi on precej težav, boste občutili napetost in nelagodje, ki se bosta prenašala do večera.

DEVICA – Vi ne bi bili vi, če ne bi pričakovali, da boste nekoč dosegli, da bo vaše življenje popolno. Zavedajte se, da po doseženem vrhu ne morete več nikamor.

TEHTNICA – Dinamičen dan bo po vašem okusu. Luna gostuje v znamenju zračnega vodnarja in vam pomaga, da boste uživali v svojem domačem okolju.

ŠKORPIJON – Po napornih izzivih potrebujete čas, da se možgani nadihajo zraka ter da spet začutite tisto svojo notranjo moč in energijo, ki ste ju v zadnjih dneh izgubili.

STRELEC – Začutili boste potrebo po dopolnjevanju svojega znanja in se začeli izobraževati. V tem času boste dobili ideje, ki jih boste želeli posredovati naprej.

KOZOROG – Dobesedno boste vzeli zvezdno navodilo, ki bo danes od vas pričakovalo dinamiko. Ves dan boste polni idej, kako izboljšati in popestriti svoj položaj.

VODNAR – Vaši finančni projekti bodo vzcveteli in kmalu boste lahko pričakovali rezultate, ki vas bodo presenetili. Luna v vašem znamenju vas bo podpirala.

RIBI – Partner bo potreboval vašo pomoč in vi boste zbrali vso svojo energijo, da mu boste nudili pravo oporo. Tudi v službi boste morali dati vse od sebe.