Astronapoved

Horoskop za petek, 17. marca

Danaja
17. 3. 2023, 05.34
Posodobljeno: 17. 3. 2023, 08.34
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
/

OVEN – Kljub petku ne boste imeli občutka, da imate manj obveznosti. Nasprotno, položaj Lune v znamenju kozoroga bo pospeševal vaš ambiciozni srčni utrip.

BIK – Luna vas bo spodbujala in ne boste imeli občutka, da se približuje vikend. Vaša nebesna zavetnica Venera je prešla v vaše znamenje in srčni utrip bo hitrejši.

DVOJČKA – Merkur, vaš živahni podpornik, bo danes v lepi povezavi z Luno. Vaša čustva in razum bodo delovali usklajeno in lahko podelite kakšen nasvet.

RAK – Luna bo še vedno prečkala urejenega kozoroga in s tem aktivno vplivala na vaše partnersko področje. Poslovni partnerji v službi bodo upoštevali vaše mnenje.

LEV – Vaša čustva so včasih ovira na poti vašega napredka. V službi boste preveč jasno in direktno izražali svoja stališča. Sodelavci vas žal ne bodo razumeli.

DEVICA – Luna v kozorogu in Venera v biku vas bosta spodbujali, da se odprete. Seveda boste svoja čustva sprožali na svoj način, previdno in zadržano, a odločno.

TEHTNICA – Ta petek boste težko prikrili nelagodje, ki ga občutite ob določenih dogodkih. Čeprav ste še vedno uspešni, čutite primanjkljaj energije.

ŠKORPIJON – Sodelavci vas podpirajo pri projektih in vam dajejo moč. Tudi partner/-ica vam vrača pozornost, saj se zaveda, da ste mu/ji tudi vi brezpogojno stali ob strani.

STRELEC – Zadnje čase se zelo trudite, da bi zaslužili več, saj imate občutek, da ste na področju financ malo zaspali in vas drugi po vseh straneh prehitevajo.

KOZOROG – Zavedate ste, da ste naredili veliko, in zdaj imate občutek, da vas ne cenijo dovolj. Po svoje ste precej izčrpani, zato se ne obremenjujte s podrobnostmi.

VODNAR – Veselili se boste konca tedna, ko bo Luna prehajala vaše znamenje, a boste morali preživeti petek, ko bo treba opraviti cel kup službenih opravil.

RIBI – Narediti boste morali, česar niste uspeli opraviti v delovnem tednu. Vaši sodelavci bodo razmišljali, kam se bodo odpravili konec tedna, vi pa boste čakali počitek.