Astronapoved

Horoskop za četrtek, 16.marca

Danaja
16. 3. 2023, 05.41
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste precej nemirni in težko se boste zbrali, vendar na resno in odgovorno delo zaradi Lune v zemeljskem kozorogu ne boste pozabili.

BIK – Samski boste začutili, da se dogajajo določeni premiki v ljubezenskem doživljanju. Nekdo, ki vam že nekaj časa pomeni nekaj več, bo izrazil svoja čustva.

DVOJČEK – Zavedali se boste, da morate svoje vedenje in ravnanje prilagoditi trenutnim razmeram ter da morate pošteno premisliti o postopkih v službi.

RAK – Današnji vstop Venere v bika bo pomagal, da boste spoznali ljudi, ki vas bodo podprli pri vaših prizadevanjih in s katerimi se boste hitro ujeli.

LEV – Danes boste imeli občutek, da ste preobremenjeni. Seveda boste poprijeli za delo, čeprav boste imeli občutek, da od vas pričakujejo dosti več kot od drugih.

DEVICA – Danes bo šlo pri delu vse po vaših načrtih in predvidevanjih. Vzeli si boste nekaj časa zase, da boste dodobra razmislili o prihodnosti.

TEHTNICA – V tem času bo pod udarom vaša hiša financ, kar bo zamajalo vaša pričakovanja, a se boste končno osvobodili strahu pred večjimi nakupi.

ŠKORPIJON – Pravo olajšanje vas bo zajelo šele pozneje, za zdaj boste začutili le večji optimizem in samozavest. Po dolgem času se boste veselili prihodnosti.

STRELEC – Ste dosegli svoje? Dan bo primeren, da naredite natančno analizo stanja in se zamislite nad napakami, ki ste jih storili v preteklem obdobju.

KOZOROG – Končno je napočil vaš čas in malo si boste oddahnili. Delali boste sicer do konca, da bi se lahko začeli dogovarjati z nekom o novih poslovnih podvigih.

VODNAR – Globoko boste razmislili o vprašanjih, ki vas mučijo in se jih do zdaj niste prav dobro zavedali. Veliko bolj boste morali skrbeti za svoje zdravje.

RIBI – Uživali boste v družbi prijateljev in začutili boste določeno mero pozitivne energije, ki ste jo že kar malce izgubili. Izmenjava misli in idej bo intenzivna.