Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 13. februarja

Danaja
13. 2. 2023, 05.45
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v škorpijonu.

Pixabay
Takole napovedujejo zvezde danes ...

OVEN – Upadajoča luna bo zmanjševala nivo vaše energije, saj bo v znamenju škorpijona in popoldne bo mena zadnjega krajca. Čas bo za sprostitev v kadi in masažo.

BIK – Danes bo Luna v lepi povezavi z vašo vladarico Venero. Lažje boste izkoristili poslovne priložnosti in sodelovanje z nadrejenimi bo tekoče.

DVOJČEK – Upadajoča luna v znamenju škorpijona vam ne bo dajala dovolj energije, da bi dokončali projekte, zato se boste počutili nelagodno in želeli se boste izogniti težavam.

RAK – Lunina mena zadnjega krajca v znamenju strastnega škorpijona vas bo spodbudila, da naredite v zvezi korak dlje. Samski boste prešli od besed k akciji.

LEV – Danes boste porabili veliko energije, da sodelavcem dokažete, kako zmorete dokončati delo, ki ste ga prevzeli kljub veliki obremenjenosti.

DEVICA – Danes boste bolj sproščeni. S sodelavci boste dokončevali projekt. Seveda bo vaš trud opažen in priznan. S tem boste sprožili pozitivne odzive.

TEHTNICA – Upadajoča luna bo v znamenju škorpijona prešla do svoje zadnje mene, zadnjega krajca. V vas bo naraščala napetost, predvsem zaradi financ.

ŠKORPIJON – Luna v vašem znamenju bo v vas vzbujala nezaupanje in razočaranje, ker se določeni odnosi razvijajo v smer, ki si je nikakor ne zaslužite.

STRELEC – Upadajočo luno, ki se bo popoldne zmanjšala v zadnji krajec, boste občutili kot pomanjkanje energije. Pri delu boste potrebovali več časa.

KOZOROG – Luna bo prehajala škorpijona, znamenje, ki je namenjeno obnovi, vam pa predstavlja povezavo z drugimi in seveda tudi priznanja, ki vam jih dajejo.

VODNAR – Misli in delovanje boste usmerili v karierne načrte. Zadnje čase ste imeli občutek, da se ne dogaja nič spodbudnega, a upanje bo spet vzcvetelo.

RIBI – Danes boste sicer res malo manj aktivni, saj popoldne nastopi lunin zadnji krajec, a obenem bo kmalu mlaj, zato ne bo nič narobe, če danes malo bolj počivate.