Astronapoved

Horoskop za sredo, 14. septembra

Danaja
14. 9. 2022, 05.38
Deli članek:

Sonce je menda v devici, Luna je v biku.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – V službi boste hiteli od enega opravka k drugemu. Kljub temu bo dan uspešen. Pod vplivom Lune v biku, v povezavi z Venero, boste začeli razmišljati o investiciji.

BIK – Luna v vašem znamenju bo spodbujala čutila in komaj boste čakali konec delovnika, da bi pripravili obrok, ki bo zadovoljil brbončice. Razveselili boste partnerja.

DVOJČKA – Vaš vladar Merkur, ki je trenutno retrograden, bo zaustavili dogajanje. Luna v znamenju bika bo vplivala na vas, da boste resnično zasanjani in malo zmedeni.

RAK – Danes boste izjemno uživali v stikih z drugimi. Zabavali se boste in razveseljevali druge z duhovitimi domislicami. Že dopoldne boste presenečali svoje nadrejene.

LEV – V službi vam bo uspel veliki met, saj boste razrešili neko zapleteno zadevo, s katero ste se neuspešno ukvarjali že nekaj časa. Ponosni boste sami nase.

DEVICA – Veseli boste, da domači cenijo vaše delo in vam zaupajo, saj v službi nikakor ne dobite pravega zadoščenja. Danes bo Luna ugodno vplivala na počutje.

TEHTNICA – Luna v znamenju zemeljskega bika, ki z vami deli nebesno vladarico Venero, bo spodbudila vaše čute in prav prijetno vam bo v družbi partnerja ali partnerice.

ŠKORPIJON – Luna v vam nasprotnem biku bo popestrila čustveno življenje. Ljubosumni boste na partnerjevo delo, saj boste imeli občutek, da se manj posveča vam.

STRELEC – V službi boste prizadevni in ustrežljivi. Luna v biku bo povečala vašo delavnost. Popoldne boste težko zdržali doma. Poklicali boste prijatelja in poklepetali.

KOZOROG – Luna v vam sorodnem biku bo povzročila, da boste razvijali ustvarjalno žilico. Če morate v službi sestaviti kakšen dopis, boste zadovoljni z rezultatom.

VODNAR – Čas je za romantiko. Precej vas bo mikalo, da se prepustite svojim čustvom, čeprav imate v tem trenutku toliko opravkov, da vas čas nekako prehiteva.

RIBI – Danes bo na romantičnem področju nekaj zastojev. Vseeno bo proti večeru razpoloženje boljše, Luna v biku in dobra hrana bosta poskrbeli, da bo počutje boljše