astronapoved

Horoskop za sredo,13. julija

Danaja
13. 7. 2022, 05.18
Posodobljeno: 13. 7. 2022, 08.23
Deli članek:

Ščip v Kozorogu

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN

Precej obremenjeni boste danes s tisoč in eno malenkostjo- Vpliv večernega sčipa bo ustvarjal napetosti med vami in vašimi prijatelji in sodelavci.

BIK

Vpliv zemeljskega kozoroga po navadi na vas deluje pomirjujoče, a s tokratno polno luno bo prinesel drugačen vpliv. Veliko manj prizemeljeni boste kot običajno.

DVOJČKA

Luna bo danes še vedno v zemeljskem kozorogu in ker  preden se dopolni ščip, boste tudi vi pod precejšnjo napetostjo. Finance bodo pod vprašanjem, sicer ne toliko vaše, 

RAK

Dopoldan boste precej slabe volje,  polna luna bo intenzivno vplivala na vašo okolico in povzročala nesporazume. Vi boste bolj učinkoviti in opravili vse kar se boste namenili.

LEV

Precej obveznosti se je nabralo in danes bo potrebno zavihati rokave. Tokrat boste morali stopiti sami v akcijo in ne boste mogli prenesti obveznosti na nikogar, saj je čas dopustov .

DEVICA

Luna v kozorogu vam prinaša sicer prijetne zemeljske energije, a ščip bo v vas sprožal svojevrstne napetosti. Počutili se boste zmedeni in stvari vam bodo uhajale iz rok.

TEHTNICA

Današnja polna luna bo tudi v vas budila nemir, ki ga boste želeli preživeti v družbi. Vašim prijateljem bo kmalu jasno, da vaše neprestano govorjenje in malo prisiljena duhovitost kaže na vašo nervoznost. 

ŠKORPIJON

Danes boste malo bolj napeti, posebno, ker bo v dopoldanskem času nastopila malo napeta povezava med luno in merkurjem. Napetosti bi lahko povzročile kratek stik v službi, zato previdno.

STRELEC

Nedorečenost glede  finančnih dogovorov vas bodo jezile, saj boste imeli občutek, da se določeni ljudje odzivajo precej nestrpno, ko jim omenite, da morajo biti do vas korektni ter račune plačevati!

KOZOROG

Danes boste tudi vi živčni in napeti, saj vas bodo vznemirjali neprestani prepiri med člani svoje družine. Ker ste vi močna osebnost včasih bolj odločno uveljavljate svoj prav.

VODNAR

Luna bo danes v predhodnem kozorogu v napetem položaju z Merkurjem, zato bodite nadvse previdni, predvsem na cesti, a tudi v službi se lahko zgodi, da boste odreagirali na napačen način. 

RIBI 

Današnja polna Luna, ki bo v znamenju kozoroga bo povzročila, da  se boste soočali z dejstvom, da morate sprejeti nemoč drugih- Žal tudi sami potrebujete oporo.