Astronapoved

Horoskop za soboto, 25. junija

Danaja
25. 6. 2022, 07.29
Posodobljeno: 25. 6. 2022, 07.31
Deli članek:

Kakšen dan vas čaka? Tako ga piše nebo.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes boste zadovoljni z razpletom dogodkov, predvsem na področju financ se vam bo stanje končno izboljšuje. Lunin vpliv bo okrepljen z lepimi povezavami, miren praznični dan.

BIK

Luna bo na praznični dan v vašem znamenju in ker bo na nebu tvorila kar nekaj lepih povezav, bo njen vpliv dobrodejen in počutje dobro. Uživali boste v domačih opravilih.

DVOJČKA

Upadajoča luna v predhodnem znamenju bika, vam bo danes prinesla malo zmedene energije, zato bo prazničen dan namenjen uživanju in sprostitvi,

RAK

Kljub prazniku boste še vedno vpeti v tisoč in eno obveznost. Ne skrbite, vsi so opazili vaš trud in načrtujejo, da vas bodo nagradili. Danes se spočijte in naberite energijo.

LEV

Če ste še vedno v službi in imate na koledarju svoje dopustniške dni še obkrožene, a ne prečrtane , boste lahko današnji praznik izkoristili za počitek in razvedrilo.

DEVICA

Luna v znamenju Bika bo danes okrepljena z ugodnimi povezavami, kar boste tudi vi občutili kot spodbudo. Preprosto se boste prepustili toku dogodkov, kar se vam le redko dogaja.

TEHTNICA

Poskrbite danes zase in obnovite svojo moč. Predvsem bodite pazljivi pri pitju mrzlih pijač, vaše grlo bo občutljivo. Drugače bo kar nekaj lepih povezav z luno, ki potuje preko Bika.

ŠKORPIJON

Danes boste uživali v lepem sožitju s svojim partnerjem, ki vam bo nudil točno to kar najbolj potrebujete, privrženost in predajanje. Zato mu/ji boste tudi pokazali predanost-

STRELEC

Luna bo potovala preko zemeljskega Bika skozi ves dan in ker bo tvorila kar nekaj prijetnih povezav, boste uživali v toplini svojega doma in se predajali sanjam o prijetnem dopustu..

KOZOROG

Prijetne energije, ki jih bodo danes oddajali planeti in njihove povezave, vas bodo spodbujale, da boste uživali v ustvarjalnem delu, v obdelovanju svojega vrta.

VODNAR

Kljub vaši precej neodvisni naravi, boste danes uživali v lepih družinskih povezavah. Ne bo vam težko prisluhniti in se pogovoriti z vašimi najbližjimi in sproščeno kramljati.

RIBI

Prijetne energije, ki bodo danes prisotne v vaši tretji hiši, vas bodo krepile in spodbujale povezave z vašimi brati in sestrami ter sosedi. Idealen dan, da popravite odnose z njimi.