Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 8. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
8. 5. 2022, 07.02
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL KOMUNIKACIJE pomaga pri izpeljavi načrtov, povezanih z druženjem. Čutite kako vas aktivira, da lažje prepoznate bistvene skupne točke. Ovni imate priložnost, da ugotovite, kaj si vaša ljubezen želi in najdeta skupne točke in vrednote. Levom pomaga izraziti svoj namen, svoje ideje in opazovati, kakšen je odziv v okolici. Strelcem angel pomaga prepoznati, kdaj je bolje biti tiho in ne razlagati vseh svojih načrtov na veliko.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL JASNOSTI je danes z vami in razpihal bo meglo v glavi in okrog vas. Opazujte, kako glava postaja lažje, vaše odločanje pa drugačno. Biki boste občutljivi na vse, kar vam jemlje angelovo podporo, zato se odločajte s pozornostjo na sebi. Device prepoznate vplive na vaše materialno stanje in z lahkoto sprejmete prave odločitve. Kozorogom pomaga odpraviti zmešnjavo v službi, zato si vzemite kakšen dan za razmislek o bistvenih stvareh.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL PREVIDNOSTI ne želi, da danes pretiravate ampak se pred dejanjem naučite ustaviti in si postavite vprašanja; Zakaj to počnem? Ali bo moja prihodnost zato boljša? Ali si s tem nakoljem težave? Dvojčkom pomaga, da se ne predajo popolnoma trenutni lenobi, tehtnice pa poskuša opomnit, da hipno zapravljanje ni vrlina ampak izguba. Vodnarje še bolj umakne od drugih in pokaže, koliko strpnosti premorete do drugih.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL LJUBEZNI vam danes pomaga v odnosih (tudi do sebe) najti globljo moč in možnost povezovanja. Ribe imate čudovito priložnost, da se mu predate in vam pripelje Dušo Dvojčico v vaše življenje. Rakom pomaga v ljubezni do sebe da ne podležete starim reakcijam ampak v čutenju sebe naredite nove korake v odnosih. Škorpijoni boste malo manj pod njegovim vplivom, vseeno pa dovolite, da se vas dotakne in prežame del, ki to nujno potrebujejo.