Bolezni, sanje, slutnje ...

Angeli varuhi opozarjajo na nevarnost - prepoznate znake?

Tana Hoy
7. 5. 2022, 18.00
Deli članek:

Mnoge religije učijo, da so bili vaši angeli varuhi ustvarjeni, da bi vas zaščitili, torej vas tudi opozarjajo na prihajajočo nevarnost.

Profimedia
Ne pozabite, da vas angeli nočejo zmesti ali otežiti življenja. Ob vas so, da vas varujejo in podpirajo.

Angeli varuhi nam pošiljajo znake in sporočila tolažbe, da nam sporočajo, da so v bližini.
Če boste sprejeli pomembno odločitev, ki bi lahko spremenila potek vašega življenja v smer, ki si jo želite, pričakujte spodbudo svojih angelov. Če naletite na katerega od znakov, o katerih bomo pisali, pa bodite pozorni in ne prezrite opozorilnih znakov svojih angelov!

ZAKAJ NAS OPOZARJAJO
Vaši angeli varuhi imajo moč, da vas odvrnejo od škode. Če opazijo, da ste na napačni poti zaradi smrtno nevarne situacije ali se bližate nevarnosti, bodo posredovali in vplivali na vaše odločitve, da vas zaščitijo pred poškodbami. Vse, kar morate storiti, je, da ste pozorni in upoštevate njihova opozorila.
Angeli nam pošiljajo znake in sporočila, da pritegnejo našo pozornost, saj imajo v mislih vaše najboljše interese in je vaša varnost njihova prednostna naloga. Včasih pošiljajo opozorilne znake na subtilne načine in celo v najbolj vsakdanjih in frustrirajočih vsakodnevnih dogodkih.

ANGELSKA ZNAMENJA
Predstavljamo najpogostejše znake, da vaši angeli varuhi morda poskušajo pritegniti vašo pozornost.

Oglašanje
Običajno je slišati glas v glavi vsakič, ko sprejemate veliko odločitev. Ta glas običajno dvomi o vaših odločitvah, zaradi česar tudi vi dvomite, kako bi se odločili.
Možna vprašanja, ki jih postavljajo glasovi: Ali ste prepričani, da je to dobra ideja? Kaj si bo on ali ona mislil o tem? Vam bo to koristilo ali škodilo? Verjetno bi morali narediti korak nazaj in razmisliti o svoji odločitvi …
Včasih pa vam bo glas preprečil, da bi naredili določeno dejanje in rekel: Ne delajte tega! Ustavi se! Pazi! Ponovno premisli. Ne pojdi v to smer.
Na primer, greste domov pozno zvečer in nameravate iti po zelo temni poti. Nenadoma zaslišite glas, zaradi katerega se premislite o hoji po tej cesti. Temu glasu bi morali zaupati kot opozorilnemu znaku svojih angelov. To bi vam lahko celo rešilo življenje.

Nenadne bolezni
Ljudje, ki so bili vpleteni v velike katastrofe, poročajo, da so se počutili slabo že dan pred nesrečo ali nekaj minut prej. Obstajajo zgodbe o ljudeh, ki jim je postalo slabo, tik preden so se nameravali vkrcati na letalo, ki je zaradi mehanskih okvar nato strmoglavilo. Če bi prišli na letalo, bi se zanje seveda slabo končalo.
Poročajo o podobnih zgodbah z 11. septembra, ko so se ljudje, ki naj bi tisti dan delali, odločili ostati doma, ker se niso počutili dobro. S tem so jih njihovi angeli obvarovali pred nevarnostjo.

Tehnične napake
Angelsko znamenje so lahko tudi nenavadne tehnične napake. Vaš alarm se ni sprožil, zaradi česar ste zamujali. Vaš avto se je pokvaril sredi avtoceste, zaradi česar ste zamudili let ali sestanek. Vaše stikalo za luč se ne bo vklopilo in nekaj trenutkov po tem izveste, da je prišlo do težave z ožičenjem, kar bi lahko povzročilo požar. Mnogi ljudje verjamejo, da se je to zgodilo zato, ker so jim angeli poskušali preprečiti, da bi stopili v nesrečo.

Neprijetni občutki in intuicija
Enako kot pri hoji domov pozno zvečer ste tik pred tem, da greste po temni cesti, ko se pojavi neprijeten občutek. Vaša intuicija vam pravi, naj ne greste. Oblije vas mrzlica. Na zadnji strani vratu dobite kurjo kožo. V želodcu dobite tesnoben občutek. Upoštevajte te znake, in varni boste.

Sanje in slutnje
Verjetno ste že slišali za filme Končna destinacija, kjer glavni lik sluti, da se bo zgodilo nekaj slabega, in tako sebe in svoje prijatelje reši pred nevarnostjo. Precej običajno je, da imajo nekateri ljudje sanje ali slutnje, preden se zgodi katastrofa.
Če vas v sanjah prestraši skrb, ji sledite in naredite korak nazaj. Angeli se z vami radi pogovarjajo med spanjem, ko je vaš um popolnoma prazen in odprt za duhovne glasove.

Zamude
Zamudili ste vlak. Zamudili ste avtobus. Vaš let je bil odpovedan. Na poti v službo je enourni zastoj.
To so lahko taktike, ki jih uporabljajo angeli, da pritegnejo vašo pozornost, da se upočasnite. To so lahko frustrirajoči dogodki, vendar jih vzemite kot znake. Razmislite o njih kot na priložnosti za razmišljanje o tem, kaj bi lahko spremenili na bolje.
Razmislite s svetle strani in vprašajte, kaj me zdaj uči moj angel.

Opozorila drugih ljudi
Vaši angeli vas morda poskušajo opozoriti prek vaših prijateljev in družine. Če vam ljudje, s katerimi čutite obojestransko ljubezen, svetujejo, česa ne počnite, upoštevajte njihove besede. Vzemite njihove besede kot lekcijo svojih angelov.