Astro

Tedenski horoskop in nasvet, kako izkoristiti čas, ko se na zunaj ne bo dosti dogajalo

Andreja Novak
6. 12. 2021, 11.22
Posodobljeno: 6. 12. 2021, 11.34
Deli članek:

Umirjeni dnevi, ki jih resnično izkoristite za poglobitev v smisel vsega, kar se dogaja okoli vas.

Dreamstime
umirjenost

Ne pozabite na višjo perspektivo, na zadovoljstvo srca in Duše ter iz tega videnja poglejte nase. S tem okrepite sprejemanje podpore energij Svetlobe v trenutkih, ko se navzven nič pametnega ne dogaja, navznoter pa se začne proces krepitve globljih korenin za optimalno materializacijo.
Pregovor: Kdor čas svoj prav obrne, se s čednostjo ogrne.

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: ***
Bolj sledite svoji intuiciji in upoštevati notranji glas, ki vam ne bo dal mirno spati. Ne zamahnite z roko in jih ne podite stran, saj vam bo lahko kmalu žal, zakaj jih niste upoštevali. Od tega so lahko odvisne številne vaše dobrine.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne izzivajte prepirov v odnosih in ne vlecite iz naftalina starih stvari, saj zdaj ni pravi čas za razčiščevanje, razen če ne želite odnosa povsem zaključiti. Pomirite se s preteklostjo, še posebej z moškimi v svoji družini. Tako boste dobili dobro podporo z njihove strani, da se boste lahko bolj stabilno postavili v svoje življenje.
Posel/denar: ***
Preveč boste obremenjeni z materialnimi dobrinami. Pri tem boste celo mislili, da je vse to odvisno od odnosov in da vi nimate pri tem nič. Jasno se osredotočite na delo ter svoje materialne vrednote in kmalu bo vse drugače.
Nasvet tedna:
Usmerite se v svoje dobro počutje, v načrte za prihodnost. Oboje vam bo okrepilo moč in kreativnost, ki vas bo rešila v teh kaotičnih časih.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
En trenutek ste pretirano občutljivi, v drugem hipu pa že delujte z vso silo v smeri, katere nasprotnik ste bili. Tako se v vas bijejo bitke, ki utrudijo predvsem vas, medtem ko so drugi samo zmedeni okoli vsega, kar se vam dogaja.
Ljubezen/odnosi: ***
Imeli boste notranjo moč, da se vas bodo lahko nekateri izogibali, kar vam bo čisto ugajalo. To bo vznemirilo bližnje, ki bi vam radi ustregli, a ne vedo, kako naj se tega lotijo. To vam bo v veselje, čeprav bi bilo bolje, da bi poskrbeli za drugačno situacijo, kjer bi bili domači zadovoljni, da so lahko z vami.
Posel/denar: ***
Počutili se boste močne in sodelujoče ter boste tako tudi delovali, čeprav se vam ne bo dalo ukvarjati z drugimi.
Nasvet tedna:
Umirite se in si vzemite dovolj časa zase. Lahko boste okrepili partnersko vez ali simpatiji resnično pokazali svoj globlji interes. Vzemite pa si tudi čas za sprostitev in optimizem, saj bo to vplivalo na vaše zdravje. Sproščeni ste bolj zadovoljni in veliko več dobrega se vam lahko zgodi.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Naveličani boste vsega in se ne boste veselili ničesar, še spanja ne. Nekaj časa boste iskali krivce za to situacijo, po določenem času pa se vam še to ne bo dalo več.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne posegajte v odgovornost bližnjih niti ne v njihovo delo. Tako boste ohranili mirno stanje v okolici in tudi svoj notranji mir. Dovolite, da se vaši domači sami naučijo prevzemanja odgovornosti, saj ste se do zdaj že morali naučiti, da vaša pomoč ni znak dobrote, temveč vmešavanja v njihovo življenje.
Posel/denar: ***
Čisto rutinsko boste opravljali vse, a brez prave volje, zato ne bo večjega uspeha, ki ga pa ne boste niti pogrešali. Včasih se vam bo zazdelo, da je to, kar delate, čisto v prazno.
Nasvet tedna:
Sprostite se in si naredite spisek vsega, kar bi radi počeli za praznike, in spisek tistih del, ki ste jih obljubili sebi, da jih boste enkrat naredili. To vam bo okrepilo veselje do vsega in lažje boste naredili korake naprej, za katere bo kmalu prišel pravi čas. Ne obupajte, temveč res dajte pozornost nase in na svoje življenje.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Nihali boste v čustvih in lahko se zgodi, da bo to sprožilo simptome prehlada ali izjemne izčrpanosti. Veliko energije namreč porabite za vsa notranja doživljanja, zato se težje naspite in regenerirate.
Ljubezen/odnosi: ***
Zaključili boste nekatere stvari, ki so vas že dolgo preganjale. To vas bo osvobodilo pritiska in se boste lažje sprostili v odnosih ter intimni sreči, pri tem pa pazite, da ne obljubite novih stvari, ki vas bodo spet bremenile.
Posel/denar: ***
Ne pretiravajte z druženjem v poslu. Če lahko, se držite bolj zase. Pomembno je namreč, da ohranjate svoj notranji mir, sicer se zna zgoditi, da vas energije spet potegnejo v vrtinec z drugimi in boste nase pozabili za dlje časa.
Nasvet tedna:
Poskrbite, da ste odprti za ljubezen, ki vam bo lahko prinesla številne dobre spremembe. O tem ne razlagajte preveč naokoli, saj vam lahko zlobni jeziki škodujejo pri pripravah in lahko na koncu vse skupaj pade v vodo. Ne igrajte se s čustvi, da se ne boste prehitro opekli.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje:***
Obžalovali boste nekatere priložnosti, ki ste jih iz lenobe ali počasnosti v reakcijah izpustili. Tovrstno razmišljanje vam bo poslabšalo počutje. Kot da se želite odmakniti od vsega, boste pretiravali z reakcijami ob prehladu. Izolirali se boste, za kolikor časa boste lahko.
Ljubezen/odnosi: ***
Razmišljali boste, kaj vse bi bilo drugače, če bi se pravočasno aktivirali in postavili za svoje želje ter sledili svojim ciljem, še posebej v ljubezni.
Posel/denar: ***
Odlične povezave boste imeli in morda boste bolj malo delali, pa vseeno dosegli veliko več, kot ste pričakovali. Kreativnost vas bo sprostila, da boste na vse skupaj pogledali bolj sproščeno in se začeli predvsem veseliti novega posla.
Nasvet tedna:
Resnično potrebujete čas za razmislek in za priznanje sebi, v katero smer si želite spremembe v življenju. Ne dovolite, da vam upanje čisto zamre, ukrepajte, kolikor lahko, pa četudi samo prek pogovorov. Optimizem se vam bo takoj povrnil, še posebej, če boste šli večkrat na izlet.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje:***
Izčrpani boste od pretiranega optimizma, ki ga bo okolje sprožilo v vas. Težje se boste zbrali in precej priložnosti za dobre spremembe vam bo ušlo.
Ljubezen/odnosi: ***
Ohranite zbranost na okolici in bolje boste lahko sodelovali v odnosih. Če se še izrazite pravočasno s svojo iskreno samozavestjo, pa boste razveselili vse bližnje, ki se bodo končno lahko ob vas sprostili.
Posel/denar: ***
Močni in ognjeviti boste v svojih idejah. A dobro je, da se zavedate, da je vaša zdajšnja moč stanje iz preteklosti in da se vam v sedanjosti obetajo spremembe, zato niste vi na položaju, da bi postavljali pogoje. Lažje se boste dogovorili za spremembe, če boste izhajali iz resničnosti, kot da se boste v prazno jezili nad nečim, česar ni več.
Nasvet tedna:
Kolikor lahko, se sprostite in poglejte na svoje stanje čisto na novo. Izkoristite priložnosti za dobre pogovore in konkretne cilje, ki jih je smiselno enkrat zaključiti – vsaj z dogovori. Tako boste bolj mirno spali in se tudi lažje pripravljali na prihodnje projekte, predvsem pa na novo leto, na katerega veliko stavite.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje:**
Občutki krivde vas ne bodo tako hitro zapustili, saj niste navajeni, da ne bi počeli nič pametnega zase ali za druge. A ne boste imeli izbire, saj si boste morali spočiti, da si povsem ne zapravite svojega zdravja.
Ljubezen/odnosi: ***
Ohranite zbranost v sebi in ne posegajte z jezo v odnose, še posebej, ker ne bo imelo smisla. Prešibki boste za prepire in boste samo izgubili energijo. Zato prisluhnite vsem ter poslušajte, kaj želijo povedati predvsem vam. Skozi to se boste vi sprostili ter tako pomagali tudi bližnjim.
Posel/denar: ***
Opazovali boste reakcije drugih glede vašega dela in iz tega dobili dobre ideje za spremembe, ki vam bodo dale več časa zase in ljudi, ki vas bodo cenili in ljubili ne glede na vse. Spoznali boste namreč, da je čas relativen in ga ne boste več tako veliko dajali v posel.
Nasvet tedna:
Privoščite si in se vsaj naspite, kolikor vam srce poželi. Tako se boste začeli dobro regenerirati in ugotovili boste, da če ste dobro naspani, se vas stres iz okolice sploh ne dotakne.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje:***
Precej dogajanja bo in težko boste vse obdržali pod nadzorom. Obremenjevati vas bodo začeli prejšnji odnosi in vse, kar niste dobro počistili za sabo. Zato boste morda slabo spali in se ne boste mogli rešiti nekaterih stvari iz preteklosti.
Ljubezen/odnosi: ***
Izkoristite dober čas in počutje za zmenke in srečanja z ljudmi, ki so vam pomembni. Težko bodo namreč skrili naklonjenost do vas in z večjo lahkoto se boste dogovorili marsikaj. Na splošno je dobro, da si vzamete več časa za bližnje, saj vam bodo odtehtali dober del življenja.
Posel/denar:***
Čas bo, da se pogovorite in na novo definirate pogodbe in ostale dogovore, sicer se lahko zgodi, da boste odgovorni še za nove stvari, s katerimi nimate nič skupnega.
Nasvet tedna:
Izognite se jezi ali hitrim čustvenim reakcijam, saj boste preveč občutljivi, da bi lahko prepir dobro speljali do konca. Sprostite se in ugotovite, kakšna je ljubezen do sebe, s katero se boste morali tako ali tako srečati v letu 2022.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje:***
Utrujeni boste od vsega, saj ste že dolgo vpeti v način življenja, ki vam ne odgovarja. To vam počasi jemlje veselje do sprememb in dela, saj ne morete niti dobro razmišljati. Popazite na svoje zdravje, predvsem živčevje.
Ljubezen/odnosi: ***
Odnosi bodo na udaru dlje časa, kot ste mislili, zato nikamor ne hitite in tudi ne računajte na nenadne spremembe v vašo korist. Ljudje ne bodo tako hitro pozabili vaših spodrsljajev, še posebej ne vaši bližnji, zato stvari ne bodo šle stvari tako lahko naprej.
Posel/denar: ***
Odprti bodite za ideje drugih, a ne pritiskajte na uresničitev tam, kjer to nima smisla. Možnosti boste imeli, da si doma postavite stabilno zaslombo za delo. Tega nikar ne izpustite, saj se boste lahko potem res sprostili ter začeli bolj kreativno delovati in sodelovati.
Nasvet tedna:
Potreben bo diplomatski pristop, če želite, da se vam življenje ne razdrobi na tisoče koškov. Če se ne morete zbrati, se raje sprostite in poveselite, potem se vam bodo odprla čisto druga vrata življenja in vse se bo začelo drugače odvijati.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje:***
Zmedeni boste in ne boste vedeli, kako in kam se obrniti, čeprav boste vedeli, kaj si želite. To vas bo motiviralo in vam vlivalo ognja na vaše počutje, medtem ko vam bo realnost jasno kazala, da nekaj ni dobro in da ste preveč odmaknjeni od svojega notranjega stanja, da bi lahko naredili potreben preboj.
Ljubezen/odnosi: ***
Črtajte stvari, ki niso življenjsko pomembne za vas in ohranite samo tisto, brez česar ne bi mogli živeti. Enako je z odnosi. Prenehajte biti ustrežljivi do vseh, če zares želite imeti dobre odnose samo s peščico od njih. Zato se posvetite tistim, ki so pomembni za vas, in veliko bolje se bo vse izpeljalo.
Posel/denar: ***
Čakali boste na priložnost, da se izkažete pred vam pomembno osebo, a bodo vsi poskusi ostali neopazni. Zdaj ni čas za vaše preboje navzven, temveč za notranji red in sistematizacijo lastnih želja in načrtov.
Nasvet tedna:
Preveč vsega ste si nabrali z razmišljanjem, in če vse skupaj pogledate, je načrt zelo nerealen, zato se ga potem sploh ne boste lotili.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Zdelo se vam bo, da prihajajo pritiski z vseh stani, ko pa boste preverili, kaj se dogaja, boste presenečeno ugotovili, da so vsi, prej kot da bi kaj pričakovali od vas, na vas pozabili. Ne jezite ali žalostite se, saj ste jih k temu pripravili vi, s svojimi prejšnjimi dejanji in neupoštevanji njihovih mnenj.
Ljubezen / odnosi: ***
Razmišljali in sodelovali boste predvsem z domačimi, kjer boste želeli vzpostaviti dober sistem in red v skupnem življenju. To vas bo aktiviralo, da boste imeli odlične ideje, a sočasno boste nestrpni do vseh, ki jih ne bodo takoj sprejeli.
Posel / denar: ***
Priložnosti in ljudje se vam bodo odmikali. Čisto ste se predali svojemu režimu. Pri nekaterih sploh ne boste opazili odmika iz njihove strani, saj se nikakor ne boste ukvarjali z njimi.
Nasvet tedna:
Pazite na ravnovesje v svojem življenju, da se boste dobro počutili. Ne boste mogli namreč vsega sami postaviti na novo, po drugi strani pa vas bo prevelik optimizem vrnil v prejšnja stanja, da boste kar pozabili, da enih stvari oz. lekcij ne potrebujete več.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ***
Zdelo se vam bo, da se je kolo sreče obrnilo v vašo smer. Ne glede na to, da boste pričakovali negativna čustva iz okolja, se to ne bo zgodilo. Vsakič boste presenečeni, ko bodo ljudje kazali navdušenje nad vami in vašim delom.
Ljubezen/odnosi: ***
Vsekakor boste imeli vse preveč opravka s sabo in svojimi načrti, da bi se zdaj ukvarjali s partnerjem ali ljubeznijo. Za to se vam bo zdelo, da bo še vedno dovolj časa, medtem ko poslovna kreativnost hitro zbledi in jo je treba čim bolj aktivirati v pravem času.
Posel/denar: ***
Pohvale in potrditve vam bodo dale dodatnega poleta v vaše delo, pa čeprav tega ne boste kazali navzven. Vaša domišljija bo dobila krila in z zadovoljstvom se boste lotevali vsega, kar bo treba narediti, in pri tem boste zelo učinkoviti in sistematični, kar bo velika novost za vas.
Nasvet tedna:
Ohranite stik z domišljijo in notranjo srečo, ki vas bo spremljala, in to ne glede na to, da se vam bo vmes že zazdelo, da ste preveč utrujeni, da bi se lahko pri tem sprostili. Ravno obratno bo. Več ko boste delali, večje in boljše ideje boste dobivali.