Astro

Andreja Novak: Mrk bo pomembno vplival na vso Slovenijo, ne le na posameznike!

Andreja Novak
3. 12. 2021, 10.10
Posodobljeno: 6. 12. 2021, 00.19
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 3. do 9. decembra 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Sobotni sončni mrk bo imel največji vpliv na dogajanje in najbolje bo, da ga sprejmete in ob tem dovolite, da vam odnese vse staro in vse dobro okrepi. Zaradi njega lahko, da boste imeli težave še cel mesec, saj se nikakor ne boste mogli umiriti. Če lahko, pojdite v naravo in čim več meditirajte, saj bi lahko skozi takšno sodelovanje zares odkrili dober vir energije, ki vam jo nihče ne ponuja, temveč tam samo je in se kopiči. Sončni mrk bo pomembno vplival tudi na Slovenijo, kar bo lahko osvobodilo številne ljudi, da se bodo znašli v celotnem sistemu.

Petek, 3. 12.
Če ste občutljivi na zvezdne vplive, potem ste danes bolj slabo spali oz. ste imeli pestre sanje ter ste lahko podoživljali pritiske iz vsakdanjega življenja. Tako bo dopoldne bolj krmežljavo. Ko pa pride Luna v znamenje strelca malo po 13 uri, se bo vzdušje sprostilo in se boste lažje vživeli v vso dogajanje. Lahko, da se boste odzvali instinktu in se odločili za uresničitev nekaterih majhnih želja s prijatelji ali v družini. Vabilo vas bo potovanje in lahko boste določili skupne odlične načrte za december.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni, strelci in vodnarji.

Sobota, 4. 12.
Danes pazljivo, saj se je že ob 8:34 zgodil popoln Sončni mrk v strelcu, ki sprosti energije preteklosti, a sočasno se dogajajo spremembe, zaradi katerih je bolje biti bolj v miru, povezan s sabo. Izogibajte se vožnje in pretiranih dinamičnih športov. Tudi ne načenjajte kritičnih pogovorov, torej danes ne razčiščujte ničesar pomembnega. Sprostite se v fizično delo, kreativnost in pojdite v naravo, saj Sončni mrk podpre prav obilje, s katerim se lahko povežete preko urejenega doma in stika z naravo.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, strelci, kozorogi, vodnarji in ribe.

Nedelja, 5. 12.
Odlično jutro vas je pospremilo v dober dan. Uživajte v sproščenem dopoldnevu in se ne lotevajte prehitro različnega dela. Družite se in pogovarjajte, saj ob 12:30 pride Luna v znamenje kozoroga in bo zamrznila čustva, vas pa podprla v dobri organizaciji, tehničnih pogledih na vse ter boste tako popoldne in večer preživeli v organiziranju in pogovorih na temo prihajajočih opravkov v novem tednu.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, strelci, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 6. 12.
Miklavževo vam prinaša obilico energije, ki jo boste na vsak način želeli pokuriti v dobro. Polni boste energije in želeli vse stvari spraviti v red. Koristno je, da se lotite tistih ciljev, ki ste jih najdlje odlagali ali ki potrebujejo največjo vztrajnost. Danes jih boste z lahkoto zaključili. Zvečer se boste lahko sprostili v podporo zvezd in prav dobro zaključili deloven dan.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Torek, 7. 12.
Dinamična in rahlo zmedena noč je za vami, ko so se številne sanje spreminjale in vas bremenile, pa tudi sproščale. Tako bo dopoldne malo statično, zmedeno in ne boste prav vedeli, kam se obrniti, pa še nič se vam ne bo dalo. Malo pred 13h pa pride Luna v znamenje vodnarja, kar bo aktiviralo vaše počutje, da se boste hitro lahko sprostili in se celo začeli aktivno lotevati dneva. Popoldne boste tako zelo aktivni in zadovoljni z vsem, kar se bo dogajalo.
Najboljše počutje boste čutili dvojčki, raki device, škorpijoni, kozorogi, vodnarji in ribe.

Sreda, 8. 12.
Že od jutra boste pretiravali v želji, da bi nekomu pomagali in se šli dobrodelnost, a najprej poskrbite, da se bodo vaše vse stvari dobro razrešile. Danes nikakor ne pretiravajte z obljubami, saj jih ne boste mogli hitro izpolniti. Ne glede na nemirno jutro, se vam bo lahko dan razvil v lepo in optimistično smer, če boste le sodelovali z idejami in sproščenostjo v vsem. Karkoli vas bo danes zanimalo ali pa si boste želeli preprosto pomoči, se lahko mirno obrnete na prijatelje, saj vam bodo danes z veseljem priskočili na pomoč. Ugotovili boste, da imate precej ljudi, ki jih lahko pokličete, ko potrebujete kakršnokoli pomoč.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, strelci, kozorogi, vodnarji in ribe.

Četrtek, 9. 12.
Odlično dopoldne se bo razvilo v dober dan in pri tem se boste mogli samo sprostiti in sodelovati s planetarnimi spremembami. Dopoldne malo previdno, saj se lahko pojavijo nenadne težave, ki vam bodo naredile pravi stres in boste bolj nestrpni, pa sočasno občutljivi. Malo pred 16. uro pride Luna v znamenje rib, kar vas bo povezalo z okoljem, da boste na vse gledali bolj s sočutjem.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni, strelci in ribe.